Garanti Bankası Çocukları İçin Yatırım Yapmak İsteyenlere Çeşitli Fırsatlar Sunuyor - Son Dakika
Güncel

Garanti Bankası Çocukları İçin Yatırım Yapmak İsteyenlere Çeşitli Fırsatlar Sunuyor

Garanti Bankası, küçük birikimlerle çocuklarının geleceği için yatırım yapmak isteyen ebeveynlere "Garantili Gelecek Hesabı" ve "Garantili Gelecek Sigortası"nı hizmete sundu.

21.03.2015 10:00

Garanti Bankası, küçük birikimlerle çocuklarının geleceği için yatırım yapmak isteyen ebeveynlere "Garantili Gelecek Hesabı" ve "Garantili Gelecek Sigortası"nı hizmete sundu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, ebeveynlerin yanı sıra diğer aile üyelerinin de çocuklar için birikim yapabildiği Garantili Gelecek Hesabı ile hesaptan ya da kredi kartından düzenli yapılan birikimler fonda değerleniyor.

Hesaba istenilen zamanda istenilen tutarda ara ödeme yapılabiliyor. Hesap sahiplerine özel olarak sunulan indirimli Garantili Gelecek Sigortası ise çocukların eğitim hayatını yıllık teminatlarla garantiye alıyor. Garantili Gelecek Hesabı ile birikim yapılan çocuklara, tasarruf alışkanlığını kazandırmayı hedefleyen akıllı kumbara da hediye ediliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, her anne babanın, çocuklarının geleceği ve eğitimi için elinden geldiğince birikim yapma eğiliminde olduğunu gözlemlediklerini belirterek, "Ebeveynlerin, bu isteklerini gerçekleştirmek için çocukları henüz küçükken birikime başlamaları ve bu tutumlarını düzenli, uzun soluklu bir şekilde devam ettirmeleri oldukça önemli. Garanti Bankası olarak sunduğumuz 'Garantili Gelecek Hesabı' ve 'Garantili Gelecek Sigortası' ürünümüzle ebeveynlerin, çocukları için bugünden birikime başlamalarına ve aile bütçelerini planlamalarına destek olmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Garanti Bankası Çocukları İçin Yatırım Yapmak İsteyenlere Çeşitli Fırsatlar Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement