Garanti Bankası Nakit Yönetiminde Türkiye'nin En İyi Bankası Seçildi - Son Dakika
Güncel

Garanti Bankası Nakit Yönetiminde Türkiye'nin En İyi Bankası Seçildi

Garanti Bankası Nakit Yönetiminde Türkiye\'nin En İyi Bankası Seçildi

Garanti Bankası, Euromoney dergisinin okuyucuları arasında yaptığı 2014 Nakit Yönetimi anketinin sonucunda, Nakit Yönetiminde Türkiye'nin En İyi Bankası seçildi.

31.10.2014 12:22  Güncelleme: 12:37

Garanti Bankası, Euromoney dergisinin okuyucuları arasında yaptığı "2014 Nakit Yönetimi" anketinin sonucunda, "Nakit Yönetiminde Türkiye'nin En İyi Bankası" seçildi.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, kadrosu, kişiye özel sunduğu nitelikli ürün ve hizmetleriyle, Garanti Bankası nakit yönetimi alanında en iyi banka seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, önceki yıllarda olduğu gibi yine, müşterilerinin oylarıyla nakit yönetiminde Türkiye'nin en iyi bankası seçildikleri için mutluluk duyduklarını belirterek, "Yinelenen ödüller, sürdürülebilir başarı yaklaşımıyla attığımız adımların, sürekli geliştirdiğimiz hizmet ve ürünlerin müşterilerimize doğru iletildiğini ve onların takdirini aldığını gösteriyor" değerlendirmesini yaptı.

Erbil, nakit yönetiminde sunacakları yeni hizmet ve ürünlerle, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney, her yıl global ve yerel bankacılık sektörüne yönelik düzenlediği ankette, okuyucuların sorulara, hizmet aldıkları bankaya yönelik cevap vermelerini istiyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Garanti Bankası Nakit Yönetiminde Türkiye'nin En İyi Bankası Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement