Gazella Turizm ile "vahşi yaşam" turları - Son Dakika
Güncel

Gazella Turizm ile "vahşi yaşam" turları

Gazella Turizm gezginleri dünyanın en etkileyici doğal kaynaklarını ve hayvanların uyum içinde yaşadığı diyarları keşfetmeye davet ediyor.

22.06.2016 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğanın en canlı renkleriyle bezeli koruma alanlarında yapılacak gezilere vahşi yaşam, macera ve gezi fotoğrafçısı Burak Doğansoysal rehberlik edecek.

Özgün ve yaratıcı yurtdışı turları ile seyahat tutkunlarını farklı medeniyetler ve deneyimler ile buluşturan Gazella Turizm, Panama, Hindistan ve Tanzanya gibi egzotik bölgelerdeki vahşi yaşamı gezginlerle buluşturuyor. İlk olarak 2016 yılının aralık ayında başlayacak vahşi yaşam turları, 2017 yılında da gezginleri olağanüstü doğa renkleriyle bir araya getirmeye devam edecek.

Gezginlerin dört ve beş yıldızlı otellerde konaklayacağı vahşi yaşam turları, Türk Hava Yolları'nın Panama City, Delhi ve Kilimanjaro'ya direkt uçuş rahatlığıyla sunulacak. Dünyanın farklı bölgelerine yaban hayat, macera ve fotoğraf turları düzenleyen, vahşi yaşam, macera, gezi fotoğrafçısı ve belgeselci Burak Doğansoysal rehberliğinde gerçekleştirilecek olan turlar gezginlere konforlu bir seyahat imkanı verirken, vahşi yaşamın tüm detaylarını görebilme ve farklı medeniyetlerin kültürlerini deneyimleme imkanı verecek.

Gazella Turizm CEO'su Velit Gazel vahşi yaşam turları ile ilgili şunları söylüyor: "Gazella Turizm olarak kurulduğumuz günden bu yana gezginleri, farklı konseptlerde turlarla buluşturmaya devam ediyoruz. Afrika ve Latin Amerika ülkelerini uzmanlık seviyesinde tanıyan vahşi yaşam macera fotoğrafçısı, Burak Doğansoysal ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğiyle Panama City, Delhi ve Kilimanjaro gibi macera ve farklı kültürel deneyim sunan destinasyonlarda gezginleri ağırlamayı heyecanla bekliyoruz." dedi

Gazella Turizm'in vahşi yaşam turlarının liderliğini yapacak Burak Doğansoysal ise "Gazella Turizm ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği ile gezginlere farklı deneyimler yaşatarak, yaşamın en canlı renklerini muhafaza eden destinasyonları, vahşi doğanın tüm detaylarını ve her gördüğümüzde dünyanın ne kadar güzel bir yer olduğunu bizlere hatırlatan doğal kaynaklarını yerinde göreceğiz." dedi.

Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu (11 – 17 Aralık 2016)

392 km² alanı ile Hindistan'ın en büyük milli parklarından biri olan Ranthambore Milli Parkı, doğal yaşam heyecanını deneyimlemek isteyenlere kapılarını 11-17 Aralık tarihleri arasında açıyor. Gezinin içeriğinde Ranthambore Milli Parkı safarisinin yanı sıra Agra, Delhi gibi şehir turlarında Agra Kalesi'ni ve dünyanın yedi harikasından biri olan Tac Mahal'i görme fırsatı da sunuluyor. Ulaşımının Türk Hava Yolları tarafından gerçekleşip konaklamanın ise beş yıldızlı lüks otellerde yapılacağı bu gezinin ücreti 2.390 dolar.

Tanzanya Büyük Göçler Yaşam Turu (4 – 10 Mart 2017)

Yaklaşık 1500 kilometrekarelik bir alanı kapsayan Serengeti Milli Parkında aslan, fil leopar, gergedan gibi birçok hayvanın yaşamına tanıklık edilecek Tanzanya turu 4-10 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Gezinin içeriğinde Arusha, Kilimanjaro, Ngorongoro ve Seregenti Milli Parkı gibi insan elinin en az değdiği doğa harikası alanlar bulunuyor. Konaklamanın dört yıldızlı otellerde, yolculuğun ise ve Türk Hava Yolları'nın direkt uçuşlarıyla gerçekleştirileceği turun değeri 3.990 dolar.

Panama – Costa Rica Vahşi Yaşam Turu (21 – 30 Nisan 2017)

21-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan turun kapsamında Arenal Volkanı, Monteverde, Panama City, San Jose, Tortuguero ve Dünya Mirasları Listesinde bulunan eski bir koloni bölgesi olan Casco Viejo bulunuyor. 4 veya 5 yıldızlı lüks otellerde konaklamanın sağlandığı geziyi unutulmaz kılacak doğa deneyimleri arasında gececil hayvanların sıradışı sesleri, 1300 m yükseklikte yetişen kahvenin kokusu, Tabacon terminalinin muhteşem havuzları ve doğal kaynak suları var. Ulaşımının Türk Hava Yolları ile gerçekleşeceği bu gezinin ücreti ise 4.900 dolar.

Gazella Turizm'in tüm detayları düşünülmüş turlarıyla Türkiye'den çıkıp vahşi yaşama adım atıldığı andan eve dönülen ana kadar tüm seyahat her detayıyla profesyonelce planlanıyor, gezginler özel ve eşsiz hissedecekleri bir seyahat deneyimi yaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gazella Turizm ile 'vahşi yaşam' turları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement