Gazeteci Akif ve Fatih Beyaz'ın Acı Günü - Son Dakika
Yerel

Gazeteci Akif ve Fatih Beyaz'ın Acı Günü

Gazeteci Akif ve Fatih Beyaz\'ın Acı Günü

Adıyaman’ın Duruş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Akif Beyaz ile Anadolu Ajansı Ankara Muhabirlerinden Fatih Beyaz’ın yaklaşık 1 yıldır şeker hastası olan 67 yaşındaki anneleri Nazife Gülten Beyaz hayatını kaybetti.

02.01.2014 16:30

Adıyaman'ın Duruş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Akif Beyaz ile Anadolu Ajansı Ankara Muhabirlerinden Fatih Beyaz'ın yaklaşık 1 yıldır şeker hastası olan 67 yaşındaki anneleri Nazife Gülten Beyaz hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde fenalaşan Nazife Gülten Beyaz, yakınları tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Beyaz, doktorlar tarafından yapılan bütün müdahalelere rağmen hayata gözlerini yumdu. 67 yaşında hayatını kaybeden Nazife Gülten Beyaz için Adıyaman Ulu Camide ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Namaza; Beyaz'ın yakınları, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti başkanları, basın mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Duaların edildiği cenaze namazının ardından Beyaz'ın cenazesi, Abuzer Gaffari Türbesi Mezarlığına defnedildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteci Akif ve Fatih Beyaz'ın Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement