Gazeteci-Şair-Yazarlardan Öztürk'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gazeteci-Şair-Yazarlardan Öztürk'e Ziyaret

Gazeteci-Şair-Yazarlardan Öztürk\'e Ziyaret

Diyarbakır Yazar ve Şairler Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Özgür Haber Genel Yayın Yönetmeni Engin Öztürk'ü ziyaret etti.

07.09.2016 17:35

Diyarbakır Yazar ve Şairler Derneği Başkanı Yazar Fatma Öztürk Aydın, Başkan Yardımcısı Şair ve gazetemiz yazarlarından Süleyman Aydın, yönetim kurulu üyeleri gazeteci-yazar İbrahim Evirgen ve Malatyalı yazar Selma Meriç, Özgür Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Engin Öztürk ile bir süre sohbet etti.

Ziyarete kitap sohbeti açıldı. Şair-yazar Selma Meriç'in "Yüreğim Sensiz Üşüyecek" isimli yeni çalışması ve yazarlık-şairlik üzerine koyu sohbet edildi. Meriç, Orhun Yayınları'ndan çıkan yeni şiir kitabının uzun bir uğraş ve zahmetler sonucunda çıkarabildiğini söyledi. Yazarlar, Özgür Haber Gazetesi'nin yazar ve şairlere verdiği desteğinden ötürü Genel Yayın Yönetmeni Engin Öztürk'e teşekkür etti.

"Yazarlar Mücevher Gibi Işık Saçar"

Öztürk de yazarların çok kıymetli birer mücevher gibi olduklarını ifade ederek, yazarların mücevherin hep parıldadığı gibi sürekli etrafına ışık saçtığını belirtti. Ziyarette şair-yazar Selma Meriç'in Öztürk'e imzalı kitabını hediye etmesiyle son buldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Gazeteci-Şair-Yazarlardan Öztürk'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement