Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti

Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri Vali Aktaş\'ı Ziyaret Etti

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Coşkun Sağlamdin ve Yönetim Kurulu üyeleri Valiler Kararnamesi ile Nevşehir’e atanan İlhamı Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

15.06.2016 17:04

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Coşkun Sağlamdin ve Yönetim Kurulu üyeleri Valiler Kararnamesi ile Nevşehir'e atanan İlhamı Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete; Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Coşkun Sağlamdin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Şişman, Can Taşkın, İbrahim Uysal ve Veysel Kılıç katıldı.

Ziyarette açıklama yapan Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Coşkun Sağlamdin, Cemiyet olarak yeni göreve başlamanızdan dolayı tanışmak ve hayırlı olsun dileklerimizi iletmek üzere geldiklerini ifade etti.

Nevşehir'de 2 adet günlük gazete, 5 radyo, 1 televizyon ve aktif olarak hizmet veren internet siteleri ile saygın, güçlü, yaygın ve güvenilir haber sorumluluğunu taşımaya çalıştıklarını belirten Sağlamdin, "Nevşehir Dünya'nın gözbebeği konumunda bulunan, eşi benzeri bulunmayan tarihi ve doğal güzelliklere sahip olan huzurlu bir kent konumundadır. Basın mensupları olarak Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşları ile iyi bir diyalog içerisinde ilimizin gelişmesi için üzerimize düşen görevi yerine getirmek üzere çalışmaktayız. Profesyonel bir haber ağı ile ilimizin tüm güzelliklerini, yaşanan olayları üzüntüleri, sevinçleri tüm Dünya'ya anlatmak üzere amatör bir ruh ile çalışmaktayız. Konu ilimiz olunca yaptığımız haberlerde daima olumluyu aramayı istiyoruz. Tabi ki bu arada daha güzeli bulmak için kırmadan, ahlaki ve vicdani kurallara uygun biçimde eleştirel haberler de yapıyoruz. Bu ilimizin daha da gelişmesi için başvurduğumuz bir yöntemdir. Sayın Valimiz ile de iyi bir diyolog içerisinde ilimizin çok daha ileri düzeye geçecek çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. Sayın Valimize tekrar hoş geldin diyor. Yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz." dedi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, kamu hizmeti yapan basın mensupları ile ilin gelişmesi için birlikte çalışmayı arzu ettiğini ifade etti. Ziyaret sonrasında Vali İlhami Aktaş ve Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement