'Gazetecilik Yarışması'na Başvurular Sürüyor - Son Dakika
Güncel

'Gazetecilik Yarışması'na Başvurular Sürüyor

\'Gazetecilik Yarışması\'na Başvurular Sürüyor

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan 'Gazetecilik Yarışması'na başvuru süreleri uzatıldı.

26.01.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Gazetecilik Yarışması'na başvurular sürüyor. Birlik Başkanı Gazeteci Veysel Polat, talep üzerine başvuru süresinin uzatıldığını duyurdu.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan birlik başkanı Veysel Polat, "Bu yıl 5.'sini düzenlediğimiz Şanlıurfa Gazetecilik Yarışmasının başvuruları devam ediyor. 2014 yılı içerisinde yayınlanmış eserlerin kabul edileceği yarışmamız Şanlıurfa'daki bütün gazeteci arkadaşlarımıza açıktır. 15 Ocak 2015 tarihine kadar tanınan başvuru süresi 15 Şubat 2015 tarihine kadar uzatılmıştır. Fehmi Koru, Ahmet Hakan Coşkun, Mahmut Övür gibi ünlü gazeteci ve yazarların da aralarında bulunduğu jürinin belirleyeceği dereceye giren eserler daha sonra kamuoyuna açıklanacaktır. Yarışmaya katılacak tüm gazeteci arkadaşlara başarılar dileriz" dedi.

Polat yarışmanın Yazılı haber, Görsel haber, Haber Fotoğrafı ve Röportaj olmak üzere 4 ayrı dalda yapıldığını da sözlerine ekledi.

01 Ocak 2014 ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasında yayımlanmış eserlerin sunulacağı yarışmada gazeteciler en fazla 2 dalda ve birer eserle başvuru yapılabilecek.

Çalışmalar, 6 nüsha halinde (1'i aslı, diğerleri fotokopi olabilir), görüntülü haber ve fotoğraf ise flaş bellek ortamında getirilip kısa bir özgeçmişi ile birlikte teslim edilecek.

Son başvuru süresinin 15 Şubat 2015 olarak belirlendiği yarışmaya katılmak isteyen gazetecilerin, eserlerini: GAP Gündemi Gazetesi'nden Ali Uçan'a, Akçakale'de Mehmet Dikeç'e, Siverek'te Şükrü Dolaş'a, Birecik'te Şevket Demir'e, Suruç'ta İlhami Doğan'a, Viranşehir'de Fethi Güzelses'e elden, imza karşılığı teslim edebileceği belirtildi.

Her dalda ilk 3'e girenlere plaket ve çeşitli ödüllerin verileceği geleneksel 'Gazetecilik Yarışması'na bu yıl da yoğun katılımın sağlanması bekleniyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel 'Gazetecilik Yarışması'na Başvurular Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement