Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Bekleneni Veremedi - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Bekleneni Veremedi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Bekleneni Veremedi

Kadrosuna tecrübeli isimleri katarak sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep B. Belediyespor, geride kalan 4 haftada 3 puan toplayabildi.

30.09.2014 11:54  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KEREM KOCALAR - Kadrosuna tecrübeli isimleri katarak yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, geride kalan 4 haftada sadece 3 puan toplayabildi.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in onursal başkanlığını, Abdulkadir Gözegir'in de kulüp başkanlığını yaptığı mavi-beyazlı ekip, tecrübeli teknik adam Nurullah Sağlam'ı takımın başına getirerek lige şampiyonluk hedefiyle başladı.

Geçen sezondan 9 futbolcuyu kadrosunda tutan Gaziantep temsilcisi, yeni sezonda belirlediği hedef doğrultusunda Spor Toto Süper Lig tecrübesi bulunan 16 futbolcuyu kadrosuna katarak, spor otoritelerinden "tam" not aldı.

Ligin başlamasının ardından bir türlü beklenen performansı yakalayamayan mavi-beyazlılar, üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla taraftarını da üzdü.

Lige sahasında Boluspor'u ağırlayarak başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayarak bir puana razı oldu. İkinci haftada Kayserispor'a konuk olan ve golsüz berabere biten maçta hanesine bir puan daha yazdıran mavi-beyazlılar, sahasında da Adanaspor ile 1-1 berabere kalarak ligin üçüncü haftasında üçüncü puanını aldı.

Son olarak deplasmanda Antalyaspor'a konuk olan mavi-beyazlı ekip, 3-0'lık mağlubiyetle taraftarını üzdü. Sezonun en kötü maçını oynayan Gaziantep temsilcisi, ligin ilk haftasından beri beklenen performansın altında kaldı.

Yönetim alınan sonuçlardan "şaşkın"

Kulübün basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takıma önemli transferler yaparak sezona büyük hedeflerle başladıklarını söyledi.

Buna karşın alınan sonuçların takıma yakışmadığını belirten Açıkgöz, "Açık konuşmak gerekirse, 4 haftalık sonuca baktığımız zaman şaşırmamak elde değil. Çünkü hiç beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık" dedi.

Son olarak Antalya'da alınan mağlubiyetin mavi-beyazlı kulübe gönül vermiş herkesi derinden üzdüğünü dile getiren Açıkgöz, şöyle konuştu:

"Hiç ummadığımız şekilde puan kaybı yaşıyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızla bir araya gelip durumu değerlendireceğiz. Çünkü elimizdeki kadro ve teknik heyetle bu sonuçları almamız çok ilginç. Ümit ediyorum ki bu sıkıntılı süreç bu haftadan itibaren sonlanır ve beklediğimiz, istediğimiz oyunu sahaya yansıtırız. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Taraftarımızdan özür diliyoruz. İnşallah bu hafta Elazığspor karşısında güzel futbol oynayarak 3 puanı hanemize yazdırarak, çıkışa geçmeye başlarız." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Bekleneni Veremedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement