Gaziantep- Memleketlerine Uğurlandılar - Son Dakika
Güncel

Gaziantep- Memleketlerine Uğurlandılar

Gaziantep- Memleketlerine Uğurlandılar

Fırat Kalkanı harekatında 2 asker şehit oldu (EK)MEMLEKETLERİNE UĞURLANDILARFırat Kalkanı harekatı kapsamında bu sabah Akçakoyunlu bölgesinde mayın imhası sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan askerler için 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

20.09.2016 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fırat Kalkanı harekatında 2 asker şehit oldu (EK)

MEMLEKETLERİNE UĞURLANDILAR

Fırat Kalkanı harekatı kapsamında bu sabah Akçakoyunlu bölgesinde mayın imhası sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan askerler için 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulan törende İstihkam Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Kara ve İstihkam Uzman Çavuş Burak Uçar'ın özgeçmişleri okundu. Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu tarafından dua edilen törende şehit askerler için helallik istendi. Düzenlenen törenin ardından şehitlerin Türk bayrağına sarılı tabutları memleketleri Adana ve Kırşehir'e uğurlandı.

Tugay Komutanlığı'nda yapılan törene; Vali Ali Yerlikaya, 5'inci Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı Albay Burç Pekin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri ile askerler katıldı.

FOTOĞRAFLI

GAZİANTEP,(DHA)

===============================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep- Memleketlerine Uğurlandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement