Gaziantep'te Gazeteciler Için Sağlık Protokolü - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Gazeteciler Için Sağlık Protokolü

Gaziantep\'te Gazeteciler Için Sağlık Protokolü

Gaziantep'te gazeteciler için sağlık protokolüGAZİANTEP Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ile Özel Deva Hastanesi arasında üye gazetecilerin ve ailelerinin sağlık indiriminden yararlanması amacıyla protokol imzalandı.

25.10.2016 19:58

Gaziantep'te gazeteciler için sağlık protokolü

GAZİANTEP Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ile Özel Deva Hastanesi arasında üye gazetecilerin ve ailelerinin sağlık indiriminden yararlanması amacıyla protokol imzalandı.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazetecilerin ve ailelerinin, Özel Deva Hastanesinde tedavilerinde ücret indirimi sağlayan protokol, Deva Hastanesi toplantı salonunda imzalandı. İmza törenine GGC Başkanı İbrahim Ay, Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu ve yerel medya temsilcileri katıldı.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, cemiyet olarak meslektaşlarının sosyal yaşamına katkı sağlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan İbrahim Ay, "Bugün meslektaşlarımızın biraz olsun soysal yaşamlarına katkı sağlamak için Deva Hastanesi ile indirimli sağlık protokolünü imzalıyoruz. Bu sağlık protokolünden GCC üyesi gazeteciler ve aileleri yararlanacak. Bu projede bize yardımcı olan Gaziantep Deva Hastanesi yönetim kurulu başkanı Beyhan Tahmazoğluna teşekkür ediyorum" dedi.

Beyhan Tahmazoğlu ise, basın çalışanlarına kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak istediklerini kaydederek, gazetecilerin sağlıklı bir şekilde çalışmalarına katkıda bulunmak istediklerini ifade etti.

Tören protokollerin imzalanması ile sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Gazeteciler Için Sağlık Protokolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement