İntihar Etmek İsteyen Öğretmen Kurtarıldı - Son Dakika
3.Sayfa

İntihar Etmek İsteyen Öğretmen Kurtarıldı

İntihar Etmek İsteyen Öğretmen Kurtarıldı

Gaziantep'te uyuşturucu bağımlısı öğretmen, 4 katlı bir iş merkezinin terasından atlamaya kalktı. Dalgınlığından yararlanan polisler, öğretmeni son anda kurtardı.

06.12.2016 11:12  Güncelleme: 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen öğretmen, 28 yaşındaki Mustafa İ., 4 katlı bir iş merkezinin terasından atlamak istedi. Genç öğretmen, polisler tarafından son anda kurtarıldı.

İNTİHAR İÇİN ÇIKTIĞI TERASTAKİ EŞYALARI YOLA FIRLATTI

Olay, bu sabah İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Uyuşturucu kullandığı öne sürülen öğretmen Mustafa İ., 4 katlı bir iş merkezinin terasına çıkarak atlayacağını söyledi.

İntihar Etmek İsteyen Öğretmen Kurtarıldı

Terastaki eşyaları yola atan Mustafa İ.'yi görenlerin ihbarıyla gelen polisler, çevredeki güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri öğretmenin atlama olasılığına karşı atlama yatağı açtı.

İntihar Etmek İsteyen Öğretmen Kurtarıldı

BOŞ ANINDAN FAYDALANILARAK KURTARILDI

Polislerin konuşmaya çalıştığı Mustafa İ. ikna olmayınca psikologdan yardım istendi. Psikolog terastaki Mustafa İ. ile konuştuğu sırada boş anından faydalanan polis, genç öğretmenin üzerine atlayarak intihar etmesini engelledi.

İntihar Etmek İsteyen Öğretmen Kurtarıldı

TEKME ATAN ÖĞRETMENE SAKİNLEŞTİRİCİ VERİLDİ

Aldığı maddenin etkisiyle saldırgan tavırlarda bulunan ve tanımadığı kişilerin kendisini öldüreceğini iddia eden Mustafa İ., çatıdan güçlükle indirildi. Polislere tekme atarak zor durumda bırakan Mustafa İ. ambulansta sakinleştirici verildi ve ifadesinin alınması için emniyete götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İntihar Etmek İsteyen Öğretmen Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement