Gaziantep?te Tır Minibüse Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep?te Tır Minibüse Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Gaziantep?te Tır Minibüse Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Gaziantep'te TIR minibüse çarptı: 2 ölü, 1 yaralıMetin Faruk TAMER- Ahmet ÖZER/GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te, sebze yüklü TIR ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

20.07.2016 12:36

Gaziantep'te TIR minibüse çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

Metin Faruk TAMER- Ahmet ÖZER/GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te, sebze yüklü TIR ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Gaziantep- Şanlıurfa otoyolunun 2'nci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre; 31 yaşındaki Ziver Çelik'in yönetimindeki 06 BM 8042 plakalı sebze yüklü TIR, Abidin Huru'nun kullandığı 27 SAD 277 plakalı minibüse arkadan çarptı ve devrilerek 150 metre sürüklendi. Kazada, sürücüler ile minibüste bulunan Muhammet Huru ağır yaralandı. Yaralılardan Abidin Huru ile oğlu Muhammet, kaza ihbarıyla gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Tedaviye alınan yaralılardan minibüs sürücüsü Abidin Huru, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. TIR sürücüsü Ziver Çelik ise itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarılabildi. Ağır yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalelere rağmen kurtarılamayarak olay yerinde yaşamını yitirdi.

Öte yandan TIR'ın devrilmesiyle otoyola sebzeler saçılınca, yol trafiğe kapandı. Sebzelerin ve ardından TIR ile minibüsün kaldırılmasıyla yol yeniden ulaşıma açıldı. Kazada yaşamını yitiren sürücülerin cesetleri ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep?te Tır Minibüse Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement