Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Araban Belediyesince, kentin farklı noktalarında çevre düzenlemesi gerçekleştirildi.

07.05.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araban Belediyesince, kentin farklı noktalarında çevre düzenlemesi gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye imkanlarıyla daha güzel ve düzenli bir ilçe oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu kapsamda farklı noktalarda çevre düzenlemeleri yaptıklarını ifade eden Özdemir, "İlçe merkezimizdeki ve kırsalımızdaki her yeri güzelleştirmeye çabasındayız. Normal çalışmalarımızın dışında, okullarımızda da çevre düzenlemesi yapmaya özen gösteriyoruz." diye konuştu.

Araban İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ertuğrul ise belediye ekiplerinin çalışmalarıyla okullarda önemli çalışmalar yapıldığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Hemşirelik Haftası kutlanacak

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından, 9-10 Mayıs 2016 tarihlerinde Sani Konukoğlu Hastanesi Toplantı Salonu'nda Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında "Hemşirelik Bakımındaki Güncel Yaklaşımlar" konulu bir toplantı düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Arzu Tuna, hemşireliğin toplumda en eski, en temel mesleklerden biri olduğunu belirtti.

Hemşirelerin, doğumdan yaşamın sonuna kadar insana hizmet ettiğini ifade eden Tuna, hemşirelerin insanın sadece fizyolojik gereksinimlerini değil, sosyal, psikolojik durumlarını da düşündüğünü ve bireysel bakımla halka hizmet ettiklerini kaydetti.

Tuna, bu kapsamda düzenleyecekleri etkinlikle hemşireliğin tüm yönleriyle ele alınacağını vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement