Gaziantep Üniversitesi YÖK Başkanı Yekta Saraç, Tercih Birincilerine Teşekkür Plaketi Verdi - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Üniversitesi YÖK Başkanı Yekta Saraç, Tercih Birincilerine Teşekkür Plaketi Verdi

Gaziantep Üniversitesi YÖK Başkanı Yekta Saraç, Tercih Birincilerine Teşekkür Plaketi Verdi

Gaziantep Üniversitesi’nin 15 fakültesine en yüksek puanlarla kayıtlarını yaptıran öğrencilere, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç adına, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun tarafından birer teşekkür plaketi ve hediye taktik edildi.

13.10.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Üniversitesi'nin 15 fakültesine en yüksek puanlarla kayıtlarını yaptıran öğrencilere, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç adına, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun tarafından birer teşekkür plaketi ve hediye taktik edildi.

GAÜN Senato Toplantısı'nda düzenlenen plaket töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, yüksek puanlarla Gaziantep Üniversitesi'ni tercih eden öğrencilere teşekkür ederek,"Parlayan yıldız Gaziantep Üniversitesi'ni tercih ettiğiniz için öncelikle teşekkür ediyorum. Bu yüksek puanlarla üniversitemize yerleştirildiğiniz için YÖK Başkanımız Prof. Dr. Yekta Saraç'ın bu anlamda size bir tebrik dökümanını takdim edeceğim. İnşallah önümüzdeki yıllarda da, öğrenim sürenizde üniversitemizde bu başarılarınız devam edecek. Biz, eğitim sürecinde her türlü sıkıntınızda hocalar olarak, yönetim olarak arkanızdayız. Sizin bu üniversiteye değer katacağınızı biliyoruz"dedi.

SİZLERİ FEVKALADE ÖNEMSİYORUZ

Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun'un öğrencilere hediyeleriyle taktim ettiği taktim ettiği mektupta, YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç, öğrencilere, "Ülkemizin geleceği ve yüksek hedeflerimiz için sizleri fevkalade önemsiyoruz. Sizleri yetiştirirken nitelikli bir meslek sahibi olmanızı, mesleğinizin yanı sıra, evrensel değerleriyle kendi kültürümüzün değerleri ile donanarak yetişmenizi arzuluyoruz" diye konuştu.

YÖK Başkanı Saraç, "Bu süreçte 21. yüzyıl size yaşam boyu öğrenmeyi zorunlu kılıyor. Üniversite eğitimi, size mesleki bilginin yanında araştırmayı, ifade özgürlüğünü ve farklı fikirlere saygı ile yaklaşmayı da öğretecektir. Bilim felsefesi, insana saygı, yurt sevgisi ve iman duygusu en önemli hayat göstergeniz olmalıdır. Güçlü ve güvenli bir ülke konumunu hedefleyen Türkiye'nin geleceği, sizlerin elinde olacaktır. Sizler yeni beyin gücü ile Türkiye'nin kalkınma odağısınız. Ülke 2023 hedeflerine sizlerle ulaşacaktır. İnancınızın, çalışma ve yücelme azminizin sonsuz olmasını dilerim. Sizi ve ailenizi başarınız dolay ısı ile gönülden tebrik ederim" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Üniversitesi YÖK Başkanı Yekta Saraç, Tercih Birincilerine Teşekkür Plaketi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement