Gaziantepli Yatırımcılara CeBIT Desteği - Son Dakika
Güncel

Gaziantepli Yatırımcılara CeBIT Desteği

Gaziantepli Yatırımcılara CeBIT Desteği

İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy'de 11-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek CeBIT Bilişim Euasia 'Bilişim Anadolu ile Buluşuyor' toplantılarının ilki Gaziantep'te gerçekleştirildi.

18.04.2014 17:35

İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy'de 11-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek CeBIT Bilişim Euasia 'Bilişim Anadolu ile Buluşuyor' toplantılarının ilki Gaziantep'te gerçekleştirildi. CeBIT Bilişim Euasia Bilişim Anadolu ile Buluşuyor toplantıları kapsamında Gaziantep Tugcan Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Hannover Messe Genel Müdür Yardımcısı Murat Özer, Semor A.Ş. Genel Müdürü Nezih Kuleyin, Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Yener, Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meslek Komite üyeleri katıldı.

Murat Özer, ihracatın 2014 yılında Türkiye ekonomisinin büyümesinde büyük katkı sağlayacağını, bu nedenle Anadolu firmalarının uluslararası iş birliklerinin öneminin büyük olduğunu söyledi. Özer, CeBIT Bilişim Eurasia'nın yalnızca Türkiye için değil, Avrasya, Orta Doğu, Afrika, Rusya ve CIS ülkeleri için de bilişim sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacağını belirtti.

Nezih Kuleyin ise Gaziantep'in, Türkiye'de sanayi geliri giderinden fazla olan nadir kentlerden birisi olduğuna değindi. Kuleyin, Eğer işinizin içine bilişim teknolojisi kata biliyorsanız işinizi büyütebilirsiniz. 15 yıl önce CeBIT olgusunu Türkiye'ye taşıdık. Bilişim teknolojileri ve bilgi iç içe geçti. Bilgiyi zamanında elde edemezseniz kurduğunuz ticari olgular çağ dışı kalır. İçinde bilişim teknolojileri olmayan hiçbir sektör kendini sürdüremez diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepli Yatırımcılara CeBIT Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement