Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor'la 2-2 Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor'la 2-2 Berabere Kaldı

Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor\'la 2-2 Berabere Kaldı

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Gaziantepspor, Kamil Ocak Stadı'nda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'la 2-2 berabere kaldı.

14.09.2014 22:28

Kayseri Erciyesspor kaçtı, Gaziantepspor yakaladı! Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında Gaziantepspor sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaştı. Kayseri Erciyesspor’un ilk devresini 2-0 önde kapattığı maç 2-2 eşitlikle sona erdi.

Kayseri Erciyesspor, Zoua ve Elyasa Süme’nin kendi kalesine attığı gollerle ilk devreyi 2-0 önde kapatırken, ev sahibi takım Oğulcan ve Chico ile Kayseri Erciyesspor’a karşılık verdi ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Gaziantepspor puanını 4’e çıkarırken, Kayseri Erciyesspor da 2 puana yükseldi.

Maça hızlı başlayan Kayseri Erciyesspor, 8. dakikada Zoua’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip, 40. dakikada Elyasa Süme’nin kendi kalesine attığı golle farkı 2’ye çıkardı ve soyunma odasına da 2-0 üstün gitti.

Gaziantepspor rakip kalede baskı kurarken, 75. dakikada Oğulcan’ın attığı golle skoru 2-1’e getirdi. Ev sahibi ekipte 81. dakikada sahneye çıkan Chico Kayseri Erciyesspor ağlarını havalandırdı ve skor 2-2’ye geldi. Karşılaşmanın kalan bölümünde iki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremezken, maç 2-2 sona erdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor'la 2-2 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement