Gaziantepspor'un Yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın 1,5 Yıllık İmzayı Attı - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor'un Yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın 1,5 Yıllık İmzayı Attı

Gaziantepspor\'un Yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın 1,5 Yıllık İmzayı Attı

Gaziantepspor'da teknik direktör Bülent Uygun'un ardından göreve getirilen teknik direktör Sergen Yalçın, 1,5 yıllık imzayı attı.
İmza töreni öncesi kameraların karşısına geçen Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ve Gaziantepspor'un...

19.11.2013 16:55

Gaziantepspor'da teknik direktör Bülent Uygun'un ardından göreve getirilen teknik direktör Sergen Yalçın, 1,5 yıllık imzayı attı.

İmza töreni öncesi kameraların karşısına geçen Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ve Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, Sergen Yalçın'a görevinde başarılar dileyerek, "Şu durumda yabancı bir teknik adamı getirmemiz mümkün değildi. Getirseniz bile Türkiye ligindeki takımları ve hocaları tanıması için epey bir zaman gerekiyor. Ama bizim de o zamanımız olmadığı için Sergen kardeşime böyle bir teklif götürdük. Kendisi bizi kırmayarak teklifimizi olumlu yanıtladı. Kendisi adeta Gaziantepspor'u da şuandaki sıkıntıdan kurtarmak amacıyla geldi. Sergen kardeşimiz daha önce isteseydi Avrupa'da bir çok takımda oynaya bilirdi ama kendisi Beşiktaş'a hizmet etti. Beşiktaş'tan sonra da ikinci kez futbola yani yeşil sahaya bizimle gelmesi bizim için sevindirici. İşte herkes Sergen Yalçın, neden Sergen Yalçın? Olur mu olmaz mı? Olur hem de bal gibi olur. İnsanlar idealist oldu mu, hedefi oldu mu olmayacak şey yok" dedi.

SERGEN YALÇIN: "BUNDAN SONRA HER ŞEY GAZİANTEPSPOR'UN BAŞARISI İÇİN OLACAK"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise sürecin hızlı geliştiğini ifade ederek, "Yani beklenmedik bir anda, çok çabuk bir başlangıç oldu. Öncelikle ben başkana, ve ekibime bana duyduğu güvenden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Çünkü benim görevi kabul etmemin en büyük nedeni başkanın bize olan güvenci ve inancıydı. Bu çok önemli bizim için. Çünkü ben yeni göreve başlayan bir teknik direktörüm. Kolay değil bu. Yani bu kararı vermek, bu başlangıca geçmek çok kolay bir iş değil. Hem başkanın bize olan güveni, aynı zamanda Gaziantepspor'un çok hedefleri olan bir ekip oluşu bizim için başlamanın en uygun olduğu yer gibi göründü. Biz de görevi kabul ettik. Çok yeni bir süreç. Yeni bir jenerasyon diyelim. Gaziantepspor'a da yeni bir kan lazımdı, bir değişiklik lazımdı ki, hepiniz biliyorsunuz ki Türk futbolunda bu tür değişimler her zaman olabiliyor. Çok sürpriz bir değişim değil. Çünkü, işler iyi gitmediği zaman bir kan değişikliği her camiada olabiliyor. İnşallah bundan sonrası hem bizim için hem Gaziantepspor için iyi olur. Bizim temennimiz bu. Bu doğrultuda çalışmalara başladık. Mutlaka bir alışım süreci yaşayacağımız bir gerçek. Bir süreç yaşayacağız. Sizin de bunda bize yardımcı olacağınızı düşünüyoruz. Bundan sonra her şey Gaziantepspor'un başarısı için olacak. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Lisansa gelince belge sadece bir kağıt parçasıdır. Bunu unutmayalım. Ligde bu şekilde çalışan bir çok teknik direktör var. Yani çok önemli bir durum olduğunu düşünmüyorum ki, zaten çok kısa bir süreçte ben bu belgeyi alırım. Buna hakkım da var. Ancak şu etapta çok belgeyi düşünecek zamanımız yok. Dediğim gibi belge sadece bir kağıt parçasıdır o kadar" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor'un Yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın 1,5 Yıllık İmzayı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement