Gaziler Dağı Aday İzcileri Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Gaziler Dağı Aday İzcileri Ağırladı

Gaziler Dağı Aday İzcileri Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Gaziler Dağı İzcilik tesisi Gebze’de yeni açılan Hayme Ana Bilgi Evi İzci ünitesini ağırladı.

10.08.2015 10:05

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Gaziler Dağı İzcilik tesisi Gebze'de yeni açılan Hayme Ana Bilgi Evi İzci ünitesini ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek Kağıtspor izcilik branşına tahsis edilen Gaziler Dağı İzcilik tesisi Gebze'de yeni açılan Hayme Ana Bilgi Evi İzci ünitesini misafir etti. Faaliyete katılan aday izciler ata sporu okçuluğu öğrendiler. Yaban Hayat ve Doğada Hayatta kalma eğitiminde doğada hayatta kalma yöntemleri bölgede yaşayan yabani hayvan ve bitki türleri hakkında merak ettiklerini öğrenme fırsatı buldular. Aday izciler ile bir araya gelen Kağıtspor eğitimci liderlerinden İsmail Önder Samur temel izcilik bilgileri, İzci marşları eğitimini verdi. Faaliyet sonunda konuşan Samur; izciliğin çocukların ve gençlerin doğa ile kopan bağlarının tekrardan onarmak kendine güvenen vatanını seven manevi değerlerini bilen gençlerin yetişmesinde önemli bir eğitim aracı olduğunu belirtti. Hizmete açıldığı günden bu yana 5 kamp ve 15 açık hava etkinliğine ev sahipliği yapan tesis yaz döneminde faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziler Dağı Aday İzcileri Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement