Gaziler Dağı İzci Evi Yenileniyor - Son Dakika
Güncel

Gaziler Dağı İzci Evi Yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze'de bulunan Gaziler Dağı İzcilik Kulübü binasını yeniliyor

25.02.2015 17:02

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gebze'de bulunan Gaziler Dağı İzcilik Kulübü binasını modern hale getiriyor. Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerin hayata geçirdikleri proje neticesinde izciler daha sağlıklı şartlarda etkinliklerini gerçekleştirecekler.

KİMLİK KAZANACAK

Büyükşehir Belediyesi spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, Gaziler Dağı İzcilik Kulübü binası Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir kimlik kazanıyor. Proje doğrultusunda mevcut bulunan kafeteryanın etrafı çitle çevrilecek. Ayrıca kafeteryanın iç, dış boyaması yapılacak ve etrafı yarıya kadar ahşap ile kaplanacak. Ayrıca binanın çevresine, 3 adet bayrak direği dikilecek ve tel çitlerin yanına ahşap kapı ile 2 adet metal kapı montajı yapılacak.

İÇ DÜZENLEME DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Gaziler Dağı İzcilik Kulübü binası düzenlemesi hizmetinde iç mekan da ekipler tarafından yenilecek. Dış yapıların da tamamlanmasının ardından tuvaletlerin fayans kaplanması, tuvalet ve mutfak girişine ahşap kapı monte edilmesi, mutfak dolaplarının ve muslukların takılması, balkon girişine 2 adet ahşap kapı takılması ve şömine yapımı ekipler tarafından gerçekleştirilecek. Projenin tamamlanmasının ardından izciler daha modern bir binada eğitim görme imkanına kavuşacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziler Dağı İzci Evi Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement