Gaziler Günü Büyükşehir'de Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Gaziler Günü Büyükşehir'de Kutlandı

Gaziler Günü Büyükşehir\'de Kutlandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Gaziler günü etkinlikleri kapsamında Bursa'daki şehit ve gazi derneklerinin temsilcilerini ağırladı.

20.09.2014 08:55  Güncelleme: 08:59

Karlık, "Şehit ve gazilerin hayatlarını ortaya koyarak emanet ettikleri bu toprakları, daha ileriye taşımak bizim boynumuzun borcudur" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Ulu önder Atatürk'e gazi unvanı ve Mareşal rütbesi vermesinin 93. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muzaffer Uyar ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık'ı tarihi binada ziyaret etti. Şehit ve gazilerin Türkiye'nin bağımsızlığında çok önemli mücadeleler verdiğini belirten Karlık, "Şehit ve gazilerin hayatlarını ortaya koyarak emanet ettikleri bu toprakları, daha ileriye taşımak bizim boynumuzun borcudur" dedi. Şehit ve gazilere, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman desteklerinin tam olduğunu vurgulayan Karlık, ziyaret sonunda konuklara günün anısına Bursa'yı simgeleyen hediye verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziler Günü Büyükşehir'de Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement