Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneğinden Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneğinden Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneğine Ziyaret

Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneğinden Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneğine Ziyaret

Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği yöneticilerinden oluşan bir heyet, Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği’ni ziyaret etti.

26.06.2015 12:05

Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği yöneticilerinden oluşan bir heyet, Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği'ni ziyaret etti.

Aralarında, derneğin Genel Merkez 2. Başkanı Hülya Durmaz, Genel Başkan Yardımcısı Emeti Kayadibi, Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin ve Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu heyet, Ülkücü işçilerle karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Derneğimiz 1915 yılında kuruldu. Derneğimizin üyeleri, şehit annesi, şehit babası, şehit eşi, gazi dul ve yetimlerden oluşmaktadır. Derneğimize kayıtlı 300 üyemiz bulunmaktadır. Faaliyetlerimiz, Ankara'da çıkan kanunları üyelerimize mesaj yolu ile ulaştırmaktır. Önemli günlerde geziler, etkinlikler düzenlemektir" dedi.

Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Ayhan Uçkun ise, Eskişehir Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği'nin, ziyaretinden memnun kaldıklarını belirtti. Uçkun, "Biz de derneğimizle ilgili çalışmalarımızı misafirlerimize anlattık ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunduk. Biz de önümüzdeki günlerde sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" diye ifade etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneğinden Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneğine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement