Gebze İLK-ÇEV Gençlik'ten Dört Dörtlük Yaz Kampı! - Son Dakika
Güncel

Gebze İLK-ÇEV Gençlik'ten Dört Dörtlük Yaz Kampı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2014 yılı Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında "Sanayi Bölgesi Gebze'de, Çocuklar İzcilikle Tanışıyor" Projesi ile Gençlik Yaz Kampı düzenledi.

29.06.2015 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İLKÇEV tarafından düzenlenen faaliyete, 10 izci lideri ve 50 genç katıldı. İLKÇEV tarafından düzenlenen faaliyette kamp alanına ulaşınca izciler önce çadırlarını kurdu.Hazırlıkların ardından izcilere yönelik istasyon faaliyetleri gerçekleştirildi.Sonrasında iftar yemeği yenildi.Peşinden kamp ateşi yakıldı.Kamp ateşi renkli görüntülere sahne olurken genç izciler hünerlerini sergilediler.Keman ve ney ile katılımcılara müzik ziyafeti verildi.Marşlar,ezgiler söylendi,izci oyunları oynandı.Sonrasında gece yürüyüşü gerçekleştirilerek izcilerin doğayla bütünleşmesi,tabiatın sesini dinlemesi öğretildi.Sahur yemeği sonrası izciler istirahate çekilirken,nöbetçi obalar kampın güvenliği için nöbet tuttular.

Sabah teftişi ve bayrak töreni ile başlayan gün bisiklet turu ve ok atma faaliyetleri ile devam etti.Keyifli,öğretici bir kampın ardından çadırlar toplandı ve çevre temizliği ile faaliyet tamamlanmış oldu.

İLKÇEV Gençlik Komisyonu Başkanı ve Proje Üyesi Safa Tonyalı; Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın proje desteği kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu faaliyette izciliğin temel felsefesi olan görerek,yaşayarak öğrenmeyi uyguluyoruz.Yaptığımız değerlendirmelerde çok olumlu geri dönüşler görmekteyiz diyerek, tüm Gebze'li genç arkadaşlarımızı çalışmalarımıza katılmaya davet ettiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gebze İLK-ÇEV Gençlik'ten Dört Dörtlük Yaz Kampı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement