Gece Yol Denetiminde, Sabah Sporda - Son Dakika
Yerel

Gece Yol Denetiminde, Sabah Sporda

Gece Yol Denetiminde, Sabah Sporda

Türkiye'nin en genç Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yoğun bir tempo ile devam ettirdiği belediye çalışmalarının yanı sıra, sosyal faaliyetlerdeki temposuna da hız verdi.

20.09.2014 14:02  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en genç il belediye başkanı Eyüp Eroğlu, gece gündüz yoğun bir tempo ile devam ettirdiği belediye çalışmalarının yanı sıra, sosyal ve kültürel faaliyetlerdeki temposuna da hız verdi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, gece saatlerinde Behzat Bulvarı'nda devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Hava şartları müsait olduğu sürece gerekirse günün 24 saati çalışmaların süreceğini belirten Başkan Eroğlu, kentin trafiğinin rahatlatılması için Behzat Bulvarı'nda yeni altyapı ve yol çalışmaları yapılması talimatını vermişti.

Başkan Eroğlu, gece yaptığı denetimlerin ardından Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda sabah saatlerinde vatandaşlarla birlikte spor yaptı. Başkan Eroğlu, sabah 07.30 gibi sağlıklı ve dinç kalmak için 'Tokat Haydi Spora' diye bir kampanya başlattıklarını belirterek, "Belki sayı itibariyle çok katılım olmadı ama ben inanıyorum ki bu her hafta bu halka daha da büyüyerek devam edecektir. Çünkü hafta boyu devamlı çalışmak, stres, bunun akabinde cumartesi sabahı ise yapılan spor ile vücudun ne kadar rahatladığını görüyorum. Tabi burada her gün spora devam eden müdavimler var. Keşke her gün mümkün olabilse de yürüyebilsek. Bizler her hafta sonu Cumartesi günleri Saat: 07.30'dan 09.00'a kadar burada gelip spor yapacağız, egzersiz hareketlerini yapacağız. Haftada bir de olsa böyle bir etkinlik yapmayı düşünüyoruz. Tüm Tokatlı hemşehrilerimizi her Cumartesi saat 07.30'da stadyuma bekliyorum. Katılan emek veren arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Eroğlu ayrıca, Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda spor sonrası kendisiyle basketbol maçı yapmak isteyen genç kızın isteğini kırmadı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gece Yol Denetiminde, Sabah Sporda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement