Gecenin Kraliçesi 14. Bölümde Selin'in Öğrendiği Sır! - İzle - Son Dakika
Güncel

Gecenin Kraliçesi 14. Bölümde Selin'in Öğrendiği Sır! - İzle

Gecenin Kraliçesi 14. Bölümde Selin\'in Öğrendiği Sır! - İzle

Gecenin Kraliçesi 14.bölümde heyecan dolu sahnelerin yanı sıra korkunç planlar ortaya çıkıyor.

09.04.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gecenin Kraliçesi 14.bölümde heyecan dolu sahnelerin yanı sıra korkunç planlar ortaya çıkıyor. Star TV'nin sevilen dizisi bu haftaki bölümünde Kartal ve Selin biraraya gelecek mi? Gecenin Kraliçesi 14. bölüm fragmanında son sahne dizinin son bölümüne damga vuracak gibi gözüküyor. Peki Gecenin Kraliçesi 14. bölümde başka neler yaşanacak?

Gecenin Kraliçesi çok konuşulacak bir bölümle izleyecisinin karşısına çıkacak. Gecenin Kraliçesi'nde bu hafta karar haftası olacak. Kartal ve Selin biraraya gelecektir ancak mutlulukları için önlerinde bir engel vardır. İşte Gecenin Kraliçesi'nde bu hafta yaşanacaklar.

Öte yandan suçu üstüne alan Esra emniyette ifade verir. Polisleri ikna etmekte zorlanan Esra'nın Kartal'dan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Kartal ve Selin'in peşinde olan Aziz ve Osman amacına ulaşamamıştır. Ama Osman hemen harekete geçer... Polisin Kartal'ları bulması an meselesidir. Ne var ki Kartal'ın eli giderek güçlenmektedir. Babasının bütün entrikalarını öğrenen Sadık'ın tek isteği adaletin yerini bulmasıdır. Aziz'lere gidip herkesle konuşmanın zamanı gelmiştir. Bu arada Selin herkesin bildiği ama kendisinin bilemediği bir gerçeği öğrenmiştir. Bu kabusa son vermenin vakti çoktan gelmiştir.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Gecenin Kraliçesi 14. Bölümde Selin'in Öğrendiği Sır! - İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement