Gecikme Cezalarındaki Yapılandırmada Son Gün 30 Haziran! - Son Dakika
Ekonomi

Gecikme Cezalarındaki Yapılandırmada Son Gün 30 Haziran!

Gecikme Cezalarındaki Yapılandırmada Son Gün 30 Haziran!

11 Eylül 2014 tarihi öncesinde gecikmesi olan araçlar için, gecikme cezalarındaki yapılandırmada 30 Haziran son ödeme günü.

15.06.2015 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30.11.2014 tarihinde Resmi gazete'de yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı'na istinaden; Araç muayene gecikme ücretleri ise 6 ay uzatmayla, 30 Haziran 2015 günü mesai saati bitimine kadar bu düzenlemeye göre indirimli olarak hesaplanacaktır.

HANGİ ARAÇLAR İÇİN ÖNEMLİ?

Bu düzenleme 11 Eylül 2014 tarihi öncesinde gecikmesi olan araçlar için geçerlidir. Bilindiği üzere muayenesi olmayan araçların ikinci el satışı mümkün değildir. Bir aracın muayene edilebilmesi için de MTV, trafik cezası ve otoyol geçiş borcu olmaması gerekiyor.

Son Dakika Ekonomi Gecikme Cezalarındaki Yapılandırmada Son Gün 30 Haziran! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • DAVULCU: AÇIK UYARICIYIM TÜRKİYE NİN SONU SURİYE GİBİ OLACAK... 12 11 Yanıtla
  • hamsikafalı: bu işleri zamanında yaptıranların günahı ne neden hiçbir iy niyet düşünülmez bu kişilere 18 0 Yanıtla
  • Eski esnaf: Anamízıda alıp gideceğiz artık,muayeneye cezalara vergilere giderken kimsenin umrunda değil dahada ekonominin ne kadar iyi olduğundan bahsediyorlar.ayakta soyuluyoruz.kaçarımız yok.vergilerden,benzinden,mazottan elektrik su faturalarından verginin vergisi alınıyor.dúkkanímí işsizlikten kapattım borç içindeyim cepte kuruş yok2 çocuk kira .allahım sen bize yardım et 4 0 Yanıtla

Advertisement