Geçtiğimiz Ay En Çok Fenerbahçe Konuşuldu - Son Dakika
Güncel

Geçtiğimiz Ay En Çok Fenerbahçe Konuşuldu

Geçtiğimiz ay yazılı basında çıkan spor haberleri içinde en çok Fenerbahçe'nin adının geçtiği ortaya çıktı.

01.09.2014 09:51  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medya takip ajansı Interpress tarafından düzenli olarak hazırlanan raporda, Sarı-Lacivertli takımın sezon öncesi beklenmedik teknik direktör değişikliği, Süper Kupa galibiyeti başta olmak üzere tüm spor dalları dahil 8.476 haberde isminin geçtiği belirlendi. İkinci sırada Arsenal'e iki maçta da üstün olmasına karşın gol atamayarak Şampiyonlar Ligi kapısından dönen Beşiktaş, toplam 8.342 haberle yer alırken, Ülkemizi UEFA Lig'inde gruplarda temsil etme hakkını kazanan Trabzonspor da yazılı basında çıkan 8.163 haberle üçüncü olduğu tespit edildi.

Aynı araştırmada Galatasaray geride kalan Ağustos ayı boyunca yayınlanan 8.096 haberle dördüncü sırada yer alırken, "Ayın Takımları" listesinde Bursaspor'un 3.066 haberle beşinci olduğu saptandı. Eskişehirspor ile T. Konyaspor'un toplamda 2 bin haberi geçtiği K. Karabük, Ç. Rizespor, Gaziantepspor ve Sivasspor'un da 1.500 haberi aştığı belirlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geçtiğimiz Ay En Çok Fenerbahçe Konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KÜRŞAT ARSLAN: KARDEŞİM HERALDE FENER KONUŞULCAK TURKIYEDE DEYIL DUNYADA KONUŞULUYO , . . . . . . . . . . . . . NEDE OLSA HER KEZ YEDIREMEZ FENERIN YAAPTIIINI ODA BIR MARIFETTTTTTTTTTTTTT ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞİİİİİİİİİKKKKKKEEEEE 0 0 Yanıtla

Advertisement