Gediz'de 25 Çobana 'Sürü Yönetimi Elemanı' Belgesi - Son Dakika
Yerel

Gediz'de 25 Çobana 'Sürü Yönetimi Elemanı' Belgesi

Gediz\'de 25 Çobana \'Sürü Yönetimi Elemanı\' Belgesi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 25 çobana “Sürü Yönetimi Elemanı Belgesi” verildi.

20.10.2015 11:50

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, 25 çobana "Sürü Yönetimi Elemanı Belgesi" verildi.

İş-Kur Kütahya İl Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Gediz İlçe Müdürlüğü ve Gediz Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliği ile açılan "Sürü Yönetimi Elemanı Yetiştiriciliği" kursunu başarı ile tamamlayan 25 çoban için belge töreni düzenlendi.

Törene Gıda, Tarım ve Hayvancılık Gediz İlçe Müdürü Ali Cihan Ulusoy, Gediz Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Zekeriya Ünal ve belge almaya hak kazanan 25 kursiyer katıldı.

Belge dağıtımının ardından bir konuşma yapan Gediz Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Zekeriya Ünal, İş-Kur İl Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Gediz İlçe Müdürlüğü ve Gediz Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü olarak üçlü protokol ve iş birliği ile açmış olduğumuz Sürü Yönetimi Elemanı Yetiştiriciliği kursumuz sona erdi. Kursu başarıyla tamamlayan 25 kursiyere düzenlenen törenle belgeleri teslim edildi. Kursiyerlerimize başarılar, katkı sağlayan İş-Kur İl Müdürlüğü personeline, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Gediz İlçe Müdürü Ali Cihan Ulusoy'a ve ekibine teşekkür ederim" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz'de 25 Çobana 'Sürü Yönetimi Elemanı' Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement