Gediz'de Eğitim-bir-sen'in Üye Sayısı 497'ye Ulaştı - Son Dakika
Yerel

Gediz'de Eğitim-bir-sen'in Üye Sayısı 497'ye Ulaştı

Gediz\'de Eğitim-bir-sen\'in Üye Sayısı 497\'ye Ulaştı

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Gediz Şubesi, 497 üyesiyle tekrar yetkili sendika oldu.

17.05.2016 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Gediz Şubesi, 497 üyesiyle tekrar yetkili sendika oldu.

Eğitim Bir-Sen Gediz Temsilcisi Ali Arısoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "16 Mayıs 2016 tarihinde Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde sendika temsilcileri tarafından imzalanan tevfikat listelerine göre; Gediz'de Eğitim-Bir-Sen 497 üyeyle Milli Eğitim'de yetkili sendika olmuştur. Eğitim-Bir-Sen'e en yakın sendikayla arasında 379 fark bulunmaktadır. Eğitim Bir-Sen'li olma gururunu taşıyan tüm üyelerimize, yetkili sendika olmada büyük katkıları olan işyeri temsilcilerimize, yürüttüğümüz mücadelede bizlere destek olan dostlarımıza ve tüm kurum-kuruluşlara, en içten ve samimi duygularımızla teşekkür ediyoruz.

Örgütlenerek güçlenen, güçlendikçe yol alan Eğitim-Bir-Sen'in, temel hak ve özgürlükler noktasında elde ettiği kazanımlara, sendikacılığı çağın ihtiyaçları ile örtüşen yeni bir sivil toplum örgütü anlayışıyla yöneterek gücüne güç katmaya, bugüne kadar yaptıkları hizmetleri ve çalışmaları bir adım daha ileri götürebilmek için aynı azimle çalışarak, kavga ve çatışmadan uzak durarak, birtakım ideolojilere angaje olmadan, ortak akıl ve uzlaşıyla çalışanların hakları için var olmaya devam edecektir" dedi.

Gediz'de 2016 yılı sendikalı personel listesi şu şekilde: "Eğitim-Bir-Sen 497, Türk-Eğitim-Sen 148, Aktif-Sen 21, Eğitim-Sen 14, diğerleri 3 üyeye sahip olurken ilçede toplam 683 eğitimci sendika üyesi bulunuyor.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz'de Eğitim-bir-sen'in Üye Sayısı 497'ye Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement