Gediz'de Kartlı Su Saati Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Gediz'de Kartlı Su Saati Uygulaması

Kütahya'nın Gediz Belediyesi, şehir merkezinde bulunan konut ve iş yerlerinde ön ödemeli kartlı su saati uygulamasına geçiyor.

18.11.2014 17:15  Güncelleme: 17:23

Gediz Belediyesi, şehir merkezinde bulunan konut ve iş yerlerinde ön ödemeli kartlı su saati uygulamasına geçiyor.

Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, yaptığı açıklamada, şehir içerisinde ev ve iş yerlerinde kullanılmakta olan, 10 yıl damga süresini doldurmuş eski su saatlerinin, ön ödemeli kartlı su saatleri ile yenilenmesi için meclisten oy birliği ile karar alındığını bildirdi.

Ön ödemeli kartlı sayaç kullanan abonelerin, önümüzdeki yıl diğer saatlere göre yüzde 25 daha uygun su bedeli ödeyeceklerini belirten Saraoğlu, şunları kaydetti:

"Ayrıca Belediye Meclisi kararı gereğince ön ödemeli kartlı su saati uygulamasına geçen abonelere, 10 ton bedelsiz su verilmesine, eski saatlerinde borcu bulunan abonelerin de borçlarının 6 ay içerisinde ödemeleri gibi esneklik sağlanacak. Bu uygulama ile vatandaşlarımız daha uygun bedelle su kullanabileceklerdir. Bu uygulama ile belediyemiz, yine hayatı kolaylaştıran çözümlere bir yenisini daha ekleyerek hizmete devam etmektedir." - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gediz'de Kartlı Su Saati Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement