Niksar'da Geleneksel Keltepe İzci Yürüyüşü Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Niksar'da Geleneksel Keltepe İzci Yürüyüşü Düzenlendi

Niksar\'da Geleneksel Keltepe İzci Yürüyüşü Düzenlendi

Tokat'ın Niksar ilçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan Keltepe İzci Yürüyüşünün 12. si düzenlendi.

09.06.2014 15:23  Güncelleme: 15:29

Tokat'ın Niksar ilçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan "Keltepe İzci Yürüyüşü"nün 12.'si düzenlendi.

Haziran ayının ilk haftasında gerçekleştirilen Geleneksel Keltepe'ye İzci Yürüyüşü Niksar Öğretmenevi önünde araçların hareket etmesiyle başladı. Büyük bir araç konvoyu ile hareket eden kafileler Niksar Gülbayır köyü Kaynar mevkisinde araçlardan inerek 5 km'lik parkurdan sonra Keltepe piknik alanına ulaştılar.

Niksar Doğa Sporları ve Turizm Derneği (NİDOST) organizasyonuyla geleneksel hale gelen "Keltepe İzci Yürüyüşü"nün bu yıl 12.'si gerçekleştirildi.

NİDOST Derneği tarafından bu yıl 12. si düzenlenen "Geleneksel Keltepe Yürüyüşü"ne Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, NİDOST Dernek Başkanı İlker Melikoğlu ve çok sayıda doğa sever katıldı. Doğa severler Niksar'dan araçlarla Gülbayır köyüne giderek 5 kilometrelik Keltepe ormanlık alanındaki yürüyüş parkurunda yürüyerek zirveye ulaştılar.

Niksar Kafkas ekibinin de gösteriler sunduğu piknik alanında müzikler çalındı, oyunlar oynandı.

Belediye Başkanı Özdilek Özcan doğayla iç içe olmanın hem fiziksel hemde ruhsal açıdan çok önemli olduğunu belirterek, "İş hayatının yıpratan ortamından kısmen de olsa hafta sonu uzaklaşabilmek için doğa ile iç içe yaşanacak stressiz ortamlara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu anlamda Çamiçi ve Keltepe Yaylalarımız bu ihtiyaca cevap verebilecek doğal güzelliğe sahip bir doğa harikasıdır. Böyle bir organizasyonu her sene titizlikle yaptığı için dernek başkanımız Sayın İlker Melikoğlu'na çok teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıllarda yapılacak etkinliklere halkımızın daha fazla katılım sağlayacaktır" diyerek etkinliğe katılan herkese teşekkür etti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar'da Geleneksel Keltepe İzci Yürüyüşü Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement