Gelenekten Geleceğe Köprü Tanıtım Filmi - Son Dakika
Güncel

Gelenekten Geleceğe Köprü Tanıtım Filmi

Gelenekten Geleceğe Köprü Tanıtım Filmi

İşi Adana olanın, gücü Adanalı olanın hikayesi…

30.08.2013 14:06  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu hikayede görmek isteyene istediğini, yaşamak isteyene her şeyini veren bir şehir bulacaksınız...

Yazanın değil yapanın, üretenin, vizyoner olanın, içinde Adana enerjisi olanın hikayesi… Şehrin anahtarını kimselere değil Adanalı'ya verenin… Azmi, direnci, merhameti ve kararlı olanın, hayali olanın hikayesi…

GELENEKTEN GELECEĞE KÖPRÜ 2 AYDA HAZIRLANDI

Yapımcılığını Fiyaka İletişim&Prodüksiyon, yönetmenliğini Alparslan Bozkurt'un üstlendiği, 10 senedir Adana'nın merkezi Seyhan'da azmin Adana ve Adanalı'ya kazandırdığı ve kazandıracağı eserleri anlatan "Gelenekten Geleceğe Köprü" vizyon filminin hazırlıkları 2 ay sürdü. Üç haftada tamamlanan çekimler boyunca 20 kişilik bir teknik ekip çalıştı ve İstanbul'dan özel olarak taşınan teknik malzemeler kullanıldı.

3 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

Tanıtım Filmi 3 bölümden oluşuyor. Birinci bölümde Adanalılık ve şehir bilinci, ikinci bölümde Seyhan'da yapılan hizmetler ve son bölümde nasıl bir Adana hayal edildiği anlatılıyor. Bu hayalde, özel animasyonlar kullanılarak Seyhan'ın Amsterdam, Hamburg, Londra gibi bir kanal şehri olabileceği ekrana geliyor.

SEYHAN ANLATILIYOR

Şehrin varolan doğal ve tarihsel güzelliklerinin yanısıra tutku ile inşa edilen bir geleceğin izlerinin yansıdığı filmde her yaştan vatandaşını ve şehrini koruyan bir Seyhan anlatılıyor. Aktif Adanalı kadınları hayata katan devasa kurslar... Geleceğimiz, çocuklarımız için yurtlar, kurslar, burslar... Engelli, yaşlılar ve ihtiyaç sahipleri, Seyhan'ın emanetleri için inşa edilen, huzurevleri, yetiştirme yurtları, engelliler okulu, yardımlar ve niceleri... Parklar, bahçeler, şehir karnavalı...

Film hem oluşturduğu içerik ve anlatım tarzıyla hem de kullandığı tekniklerle klasik tanıtım filmlerinden başarıyla ayrılıyor.

Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk'ün bizzat yer alması filme ayrı bir anlam katıyor. Adana ve Seyhan'da Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk'ün 10 yıl önce yaktığı umut ışığı her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Gelenekten Geleceğe Köprü Tanıtım Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement