Gelin Tanış Olalım Polisimizi Tanıyalım 2" Projesi - Son Dakika
Yerel

Gelin Tanış Olalım Polisimizi Tanıyalım 2" Projesi

Arpaçay Kaymakamlığı'nın himayesinde gerçekleştirilen "Gelin Tanış Olalım Polisimizi Tanıyalım" Projesi'nin devam edeceği bildirildi.

08.11.2014 14:26

Arpaçay Kaymakamlığı'nın himayesinde gerçekleştirilen "Gelin Tanış Olalım Polisimizi Tanıyalım" Projesi'nin devam edeceği bildirildi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, geçen yıl hayata geçirilen projenin olumlu tepkiler aldığı belirtilerek, bu yıl daha da geliştirilerek yürütülecek proje kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleneceği kaydedildi.

Kaymakam Faruk Erdem de projeyle okullarda emniyet mensupları, çocuklar ve gençlerin bir araya gelerek polisin toplum içerisindeki görevinin sadece suçluları yakalamakla sınırlı kalmadığının, toplumsal hayatta huzur ve güven duygusunun oluşmasında üstlendiği rollerin anlatıldığını belirtti.

Projeyle polis, öğrenci ve veli diyaloglarının iyi bir seviyeye geldiğini vurgulayan Erdem, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızdan almış olduğumuz tepkiler de gayet olumluydu. Projeyle polisin asli görevleri ve özellikle toplumda eksik bilinen önleyici görevi ile polis kavramı çok iyi tanıtıldı. Yıl boyunca verilen seminerlerin yanı sıra piknikler, eğlenceler, hediyeler, spor malzemesi ve müzik aleti desteği gibi pek çok konuda öğrenciler desteklendi. Projeyi bu yıl geliştirerek devam ettireceğiz." - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gelin Tanış Olalım Polisimizi Tanıyalım 2' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement