Gemerek'te Doğalgaz İçin Çalışmalar Başlatıldı - Son Dakika
Yerel

Gemerek'te Doğalgaz İçin Çalışmalar Başlatıldı

Gemerek\'te Doğalgaz İçin Çalışmalar Başlatıldı

Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey; “Doğalgaz büyük bir nimettir ve kaçırılmaması için elimizden geleni fazlasıyla yapmalıyız” dedi.

07.05.2014 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey; "Doğalgaz büyük bir nimettir ve kaçırılmaması için elimizden geleni fazlasıyla yapmalıyız" dedi.

Gemerek Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen halka açık toplantıya Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey, Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda doğalgazın faydaları anlatılırken merak edilen sorularda yanıtlandı. Gemerek İlçesinin doğalgaz alabilmesi için en az 3 bin 390 kişinin abonelik bedeli yatırması gerektiği şu ana kadar ise 431 kişinin abonelik bedelini yatırdığı belirtildi.

Konuyla ilgili konuşan Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey; "Doğalgaz ahşap evler için oluyor mu sorusunu devamlı duyuyorum. Ahşap evlere doğalgaz gelmemesi için hiçbir neden yoktur. Ahşap evlerde de tüp gaz yerine doğalgaz tercih edilebiliyor. Doğalgaz büyük bir nimettir ve kaçırılmaması için elimizden geleni fazlasıyla yapmalıyız" dedi.

Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir ise; "Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar görüyorum ki yetersiz olmuş. Yeterli sayıya bir türlü yaklaşamadık. Bugünden itibaren gerekirse ev ev gezerek insanlara doğalgazın faydalarını anlatacağız ve doğalgazın ilçemize gelebilmesi için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemerek'te Doğalgaz İçin Çalışmalar Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement