Gemlik Belediyesi Meclisi Toplandı - Son Dakika
Yerel

Gemlik Belediyesi Meclisi Toplandı

Gemlik Belediyesi Meclisi Toplandı

Gemlik Belediye Meclisi’nin aralık ayı ikinci oturumu yapıldı.

11.12.2014 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemlik Belediye Meclisi'nin aralık ayı ikinci oturumu yapıldı.

Ömer Kahraman ek hizmet binasındaki toplantıda, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, sinevizyon eşliğinde son bir aydaki faaliyetleri anlattı. Kumla Barajı hakkında bilgi veren Yılmaz, köylere 500 ton, beldelere ise 5000 tonluk su depoları yapılacağını, mevcut zeminden 35 metre derine inileceğini söyledi.

Yılmaz; "Marmarabirlik depolarının yıkımı yapılıyor. Eski özel idare, şimdiki adıyla Yatırım İzleme ve Koordinasyon Merkezi tarafından okul yapımına da en kısa sürede başlanacak. Gazi Okulu Gemlik'te ikili öğretim yapan tek okul olarak kaldı, yapılacak okulla bu meseleyi de çözeceğiz" dedi.

Yılmaz, Gemlik'in özerk üniversitesi ile alakalı çalışmalardan da bahsetti. Umurbey Futbol Sahası ile alakalı bilgi veren Yılmaz; "Umurbey Futbol Sahası'nın temeli 2 yıl gecikme ile atıldı. Gecikmenin sebebi Gençlik Spor Müdürlüğü'nden devri ve sahanın standartlara uygun olması için yapılan kamulaştırmaydı. MotoCross şampiyonasının son ayağı ve finali Gemlik'te yapıldı. Hedefimiz mart veya nisan aylarında Avrupa şampiyonasını Gemlik'te yapmak. Ralli qampiyonalarını da tekrar Gemlik'e getirmek için çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemlik Belediyesi Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement