Gemlik'te Zeytin Bahçesinde İntihar - Son Dakika
Güncel

Gemlik'te Zeytin Bahçesinde İntihar

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde belediyede temizlik işçisi 58 yaşındaki Ethem Yıldırım, kendini iple zeytin ağacına asarak canına kıydı.

14.04.2014 15:51  Güncelleme: 10:55

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde belediyede temizlik işçisi 58 yaşındaki Ethem Yıldırım, belirlenemeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, kendini iple zeytin ağacına asarak canına kıydı.

Gemlik'te evli ve 2 çocuk babası Ethem Yıldırım bu sabah saat 06.00 sıralarında evinden çıktıktan sonra, bisiklet ile birlikte çevreyolu yanındaki bir zeytin bahçesine gitti. Yıldırım, burada kendisini bir ağaca iple asarak canına kıydı. Ethem Yıldırım'ın cesedi saat 11.00 sıralarında ot biçmek için bölgeye gelen işçiler tarafından bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Yıldırım'ın cebinde, "Ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılı not buldu. Ethem Yıldırım'ın cenazesi, Cumhuriyet savcısının talimatıyla, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmaya Gemlik Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gemlik'te Zeytin Bahçesinde İntihar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement