Genç: "Canik'i Ortak Akılla Yönetiyoruz" - Son Dakika
Yerel

Genç: "Canik'i Ortak Akılla Yönetiyoruz"

Genç: "Canik\'i Ortak Akılla Yönetiyoruz"

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, fikirleri her zaman önemsediklerini belirterek, Canik'in geleceği için sürekli sivil toplum örgütleriyle birlikte ortak hareket ettiklerini ve ortak akla önem verdiklerini söyledi.

10.06.2014 16:45

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, fikirleri her zaman önemsediklerini belirterek, Canik'in geleceği için sürekli sivil toplum örgütleriyle birlikte ortak hareket ettiklerini ve ortak akla önem verdiklerini söyledi.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Fevzi Apaydın, İl Orman İşletme Müdürü Celal Kanbur, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Abdulkadir Fişekçi, Medicana Samsun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Gazetesi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, geçen günlerde halası vefat eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e başsağlığı ziyaretinde bulundu.

"HER FİKRE AÇIĞIZ"

Misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Osman Genç, belediyeciliğin doğumdan ölüme kadar hayatın bütün evrelerinde hizmet insanlara hizmet edilen bir kurum olduğuna dikkat çekerek, "Bu kadar önemli bir kurumda asla dışarıya kapalı olamazsınız. Biz bunun bilincinde olarak insanların, ilçemizin yararına olan her konuda herkesin fikrine açığız. İlçemizin geleceği için sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket ediyoruz ve ortak aklı önemsiyoruz" dedi.

Canik'te bu zamana kadar halkın her kademesini dinlediklerini belirten Genç, "Biz yaptığımız her işte bunu gözetiyoruz. Bir yerde bir sorun varsa o sorunun çözümünü en iyi o sorunu yaşayanlar bilir. Bu nedenle halkımızı dinliyoruz. Uygun olan fikirleri, önerileri uyguluyoruz. Önemli olan insanların bütününün yararlandığı, insanlarımızın faydasına olan çalışmalar yapmak. Eğer yaptığınız iş ilçenizin daha ileriye gitmesi adına insanlığın faydasına değilse o işin bir kıymeti olmaz" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Vezirköprü TSO Başkanı Abdülkadir Fişekçi, ziyaretin anısına Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e, ünü ilçenin dışına taşan semaver hediye etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç: 'Canik'i Ortak Akılla Yönetiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement