Genç Müsiad Kuran Öğrenen Çocukları Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Genç Müsiad Kuran Öğrenen Çocukları Ödüllendirdi

Genç Müsiad Kuran Öğrenen Çocukları Ödüllendirdi

Düzce İl Müftülüğü ve Genç MÜSİAD’ın düzenlemiş olduğu "Bu Yaz Camideyiz" Projesi ödül töreni ile sona erdi.

21.08.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce İl Müftülüğü ve Genç MÜSİAD'ın düzenlemiş olduğu "Bu Yaz Camideyiz" Projesi ödül töreni ile sona erdi. Kuran'a geçen çocuklar çeşitli hediyeler verildi.

Düzce Genç MÜSİAD ve Düzce İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen Bu Yaz Camideyiz Projesi finali yapıldı. Burhaniye Camisinde gerçekleştirilen törene Vali Ali Fidan, MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu, Düzce İl Müftüsü Selami Emen ve davetliler katıldı.

Genç MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Levent Bilgin, "Bugünün gençleri olarak bir proje başlattık ve Bu Yaz Camideyiz dedik. Camilerde çocuklarla kardeşlerimizle bir araya geldik. Çeşitli etkinlikler yaptık. Burhaniye Camimizde de 25 öğrenciye Kuran'ı Kerim'e geçtikleri için ödüllendiriyoruz. Biz bu yola Allah rızası için çıktık ve o istikamette de ilerleyeceğiz" dedi.

Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu, 2002'de bir avuç insanla kurulan Genç MÜSİAD'ın çok büyük bir aileye kavuştuğunu belirterek "Bugün tarifi anlatılamaz bir mutluluk içindeyiz. Kardeşlerimiz Kuran'ı öğrendiler. Bunun için buradayız. Ülkemizin bu günü ve yarını için bu projeleri yapıyoruz" diye konuştu.

Düzce İl Müftüsü Selami Emen, Genç MÜSİAD'ın yaptığı bu anlamlı katkıdan dolayı teşekkür ederek "Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Genç MÜSİAD'lı kardeşlerimiz ile bu etkinliği düzenledik. Hayır için koşan Genç MÜSİADlı kardeşlerimi tebrik ve teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Vali Ali Fidan, bu yıl Düzce'de 50 bine yakın çocuğun camilere gittiğini belirterek "Çocuklarımız temel dini bilgilerini aldılar. Camilerimiz eğitim yuvalarına döndü. Huzurlu bir toplum olmamızın yolu da buradan geçiyor. Çocuklarımıza iyi ve doğru bilgileri aktararak. Genç MÜSİADlı kardeşlerimizi de tebrik ediyorum. Çok anlamlı bir etkinliğe imza atmışlar" dedi.

Konuşmaların ardından çocuklara protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi. Hediyeleri alan çocukların sevinçleri bir kat daha arttı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Müsiad Kuran Öğrenen Çocukları Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement