Gençler, Polis Haftasını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Gençler, Polis Haftasını Kutladı

Gençler, Polis Haftasını Kutladı

Kula Gençlik Hizmetleri ve Kula Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi çalışanları ile gönüllü öğrenciler, 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası dolayısı ile Kula ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Mustafa Esenlibınar’ı makamında ziyaret etti.

10.04.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula Gençlik Hizmetleri ve Kula Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi çalışanları ile gönüllü öğrenciler, 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası dolayısı ile Kula ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Mustafa Esenlibınar'ı makamında ziyaret etti.

Kula Gençlik Hizmetleri, Kula Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü öğrenciler, Kula ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Mustafa Esenlibınar'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete, Kula Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Personeli Filiz Çiçek, gençlik liderleri Şelçuk Şentürk ve gönüllü gençler katıldı. Türk Polis Teşkilatı'nın 170. yılını kutlayan gençler, gençlik merkezi çalışmaları hakkında Mustafa Esenlibınar'a bilgi verdi, gençlik merkezinde verilen kursları tanıttı.

Gençlerle yakından ilgilenen Mustafa Esenlibınar ise polis haftasında yapılan etkinlikleri anlattı. Şehit yakınlarına yapılan ziyaretlere ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Esenlibınar, "Bu hafta vesilesiyle insanlarımız daha da bilinçlenecek ve toplumda duyarlılık artacak. Emniyet teşkilatımızın 170. yılını kutluyoruz" dedi.

Daha sonra gençlik merkezi çalışanları, gençlik liderleri ve gönüllü gençler, Kula ilçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının birimlerini gezdi ve lokum dağıtarak polis haftasını kutladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençler, Polis Haftasını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement