Gençler Politikadaki Rollerini Tartıştı - Son Dakika
Yerel

Gençler Politikadaki Rollerini Tartıştı

Gençler Politikadaki Rollerini Tartıştı

Osmangazi Kent Konseyi, gençlik politikalarının tartışılması için İtalya’da başlatılan ve diğer ülkelerin de destek vermesiyle bütün Avrupa’ yayılan ‘Seçim Senin’ projesinin Türkiye ayağına ev sahipliği yaptı.

01.04.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Kent Konseyi, gençlik politikalarının tartışılması için İtalya'da başlatılan ve diğer ülkelerin de destek vermesiyle bütün Avrupa' yayılan 'Seçim Senin' projesinin Türkiye ayağına ev sahipliği yaptı.

Osmangazi Belediyesi'nin katkılarıyla Osmangazi Kent Konseyi ve Gençlik Akademisi (Youth Academy) tarafından Gökdere Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen projenin ilk gününde "Gençlerde Girişimcilik" ve "Gençlerin Kendine Güveni" ile "Gençlerin Politikadaki Rolü" konu başlıkları tartışıldı ve uygulamalı çalışmalar yapıldı. Türkiye'de genç girişimcilere verilen desteklerden ne kadar faydalanılıyor, verilen desteklerin tanıtılması yeterli mi gibi hususlar tartışıldı. Gençlerin üzerinde tartıştığı bir diğer konu ise. "Gençlerin Politikadaki Rolü" oldu.

Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Ömer Eşer'in de katıldığı projenin ikinci gününe ise ilk günkü oturumda tartışılan konuların uygulamaları ile devam edildi. İki günlük programda teoriyi uygulama ile pekiştirerek daha verimli bir öğrenim oluşturulmaya çalışıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençler Politikadaki Rollerini Tartıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement