Gençlerbirliği Genç Oyuncularına Güveniyor - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği Genç Oyuncularına Güveniyor

Gençlerbirliği Genç Oyuncularına Güveniyor

Gençlerbiliği Takım Menajeri Ali Ekber Düzgün, "Ligde dinamik, mücadeleci, hedefi olan, vazgeçmeyen ve heyecanlı bir Gençlerbiliği göreceğiz." dedi.

22.07.2014 14:48  Güncelleme: 15:52

Spot Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbiliği Takım Menajeri Ali Ekber Düzgün, "Ligde dinamik, mücadeleci, hedefi olan, vazgeçmeyen ve heyecanlı bir Gençlerbiliği göreceğiz" dedi.

Düzgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni katılan ve genç oyuncularla iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, havaların iyi ve serin geçmesinin çalışma zevklerini dahada arttırdığını söyledi.

İyi bir adattasyon ve uyun süreci yaşadıklarını ifade eden Düzgün, " Bolu'da günde çift antrenman yapıyoruz ve bu kampta iki de hazırlık maçı yapacağız. Kampta 34 futbolcu var ve antrenmanları ona göre yapıyoruz. Alttan gelen oyuncu sayımızın fazla olması nedeniyle kampa kalabalık geldik. Bolu kampında onları görmek istedik. Bu oyuncular gelecek açısından nasıl bir ışık saçacak onu görmek istedik. Bu oyuncularımıza profesyonel takımla birlikte o heyecanı yaşatmak istiyoruz. Onlar açısından keyifli ve nitelikli bir kamp olacak. Ondan dolayıda gerçekten seçmekte zorlandık. Bir kaç tane arkadaşımız Ankara'da kaldığı içinde buruk bir duygu yaşıyoruz" diye konuştu.

Transfer konusunda da değinen Düzgün, "Kampta hocamız, teknik heyet, hazırlık maçları ve çalışmalar sonucuna göre transfer değerlendirilecek. Şuan için yabancı oyuncu konusunda bir şeyimiz var ve kotayı dolduruyoruz. Biz zengin bir kadroya sahibiz. İstediğimiz gibi bir pozisyonda takviye yapılırsa arkadaşlar onu değerlendir" şeklinde konuştu.

Düzgün, Gençlerbilriği felsefesine uyan bir takım oluşturulduğunu kaydederek, "Geçen seneki iskeletimizden çok fazla kayıp yaşamadık. Futbolda artık 19 ve 20 yaş uygun bir yaş. Dünya kupasına bakıyorsun 19 ile 20 yaşındaki oyuncular bunu yaşıyor. Yaş konusu Türkiye'de abartılan bir konu. İyi oyuncu her zaman iyi oyuncudur. Mutlaka tabi yaşantı eksikliği vardır, oyun konusunda birazcık pratik yaşaması gerekiyor ama buradaki bu ortam, güven verici yaklaşım bence bunları atlata bilir" şeklinde belirtti.

Ligdeki büyük takımların bütçeleri ile yapılanmalarının çok farklı olduğunu anlatan Düzgün, "Biz kendi felsefemiz ve kendi bünyemiz doğrultusunda hareket etmek istoyoruz. Bizim kendi oyuncumuzu kendimiz yetiştirmek konusunda bir düşüncemiz var. Bu felsefe ile de bir tutarlılık sergilemek istiyoruz. Ligde dinamik, mücadeleci, hedefi olan, vazgeçmeyen ve heyecanlı bir Gençlerbirliği göreceğiz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği Genç Oyuncularına Güveniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement