Gençlerbirliği - Sivasspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği - Sivasspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Gençlerbirliği, evinde ağırladığı Medicana Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı.

28.02.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Gençlerbirliği, evinde ağırladığı Medicana Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın teknik adamı karşılaşmanı değerlendirdi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktör Mesut Bakkal, maçın hakkının beraberlik olduğunu belriterek, "Oyun olarak memnunum. İkinci yarı verilmeyen bir penaltımız var gibi. Rakibin eli açık. Ayrıca Guido ve Ahmet ile altı pastan kaçırdığımız pozisyonlar var. Bu oyunun hakkı galibiyetti. Bir hafta beraber çalıştık. Verilenleri iyi uygulayan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu şekilde gitmemiz lazım. Zor bir periyoda giriyoruz. Kupa maçı arkasından Erciyes ve Fenerbahçe maçları var. Sakatlarımızın iyileşmesi bizi biraz daha öne çıkaracaktır. Üretken olmakta zorluk çekiyoruz. Elimizdeki kadro ile bunu götürmeye çalışacağız. Oynattığım tüm oyuncularımdan memnunum" dedi.

Rakipleriyle berabere kalarak altlarında tuttuklarını ve 2 puanlık farkı koruduklarına dikkat çeken tecrübeli teknik adam, bu oyun disiplini ve yardımlaşmayı devam ettikleri sürece kazanan takım hüviyetine bürüneceklerini kaydetti.

SİVASSPOR CEPHESİ

Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise karşılaşmanın denk bir müsabaka şeklinde geçtiğini belirterek, "Son 10 dakika hariç yan toplardan birkaç pozisyon verdik. Gol yiyebilirdik. Ama öncesinde birkaç pozisyona girdik. Ancak bugün iyi oynadığımız pek söylenemez. İyi bir mücadele ortaya koyamadık. Bu gibi maçlar olacak. Araka arkaya maçlar oynadık. Oyuncularda yorgunluk olması normal. Bugün oynadığımız oyunun karşılığı bir puan. Bizim için iyi görünüyor. Bu maçı unutup bundan sonraki maçlar konsantre olmamız lazım. Şimdi önümüzde bir kupa ve Beşiktaş maçları var" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği - Sivasspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement