Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Görev Değişikliği - Son Dakika
Spor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Görev Değişikliği

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Görev Değişikliği

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilliği görevini yürüten Ömer Faruk Şiran’ın yerine Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir atandı.

25.08.2015 15:20

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilliği görevini yürüten Ömer Faruk Şiran'ın yerine Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir atandı.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde 2 yıldır vekaleten müdürlük görevini yürüten Ömer Faruk Şiran, görev değişikliğini düzenlediği bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Şiran açıklamasında, büyüklerin uygun görüşü ile Gaziantep'te araştırmacı olarak görevine devam edeceğini söyleyerek devletine, milletine bağlı, ülkesini seven bir bürokrat olduğunu dile getirdi.

Yaptığı başarılı projelerden bahseden Şiran, ne zaman görev verilirse yine hazır olduklarını söyledi. Gaziantep'te tesisler konusunda çok büyük adımlar atıldığını belirten Şiran, görevde olduğu süre içinde hayata geçirdiği projeleri teker teker anlattı.

Kendisine görev verildiği sürede ülkesine hizmet etmeye devam edeceğini ifade eden Şiran, yaklaşık 4 yıldır devlete hizmet ettiğini, yaklaşık 20 yıldır da Gaziantep'te yaşadığını söyledi. Gaziantep'i karış karış, semt semt, mahalle mahalle bilen sporcu kimliği olduğunu ifade eden Şiran, an itibariyle görevinin sonlandırıldığını ve bundan sonraki görevini de araştırmacı olarak sürdüreceğini belirtti.

Ökkeş Demir'in önümüzdeki günlerde görevine başlayacağı belirtildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Görev Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement