Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, AK Parti hükümetinin kurulduğu günden itibaren ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştığını ve hiçbir siyasi ayrım gözetmediğini bildirdi.

09.10.2015 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, AK Parti hükümetinin kurulduğu günden itibaren ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştığını ve hiçbir siyasi ayrım gözetmediğini bildirdi.

İsen, partisinin Ferizli İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği toplantıda, Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ilçedeki mahallelerde asfalt çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinlediklerini kaydeden İsen, "AK Parti hükümeti kurulduğu günden itibaren uzakta ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaşmış, aynı hizmetleri vermiş, hiçbir siyasi ayrım gözetmemiştir. Eğitim, sağlık ve diğer alanlarda başlatılan hizmetler her zaman devam edecek. 'Seçimlerden sonra biter gider' diye düşünmesinler. Tüm milletvekili arkadaşlarımızla işlerin takipçisi olacağız. Vatandaşlarımızın karşısına tekrar çıktığımızda verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimiz için gönül rahatlığıyla oy isteyeceğiz" diye konuştu.

İsen, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement