Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, 7 Haziran seçimlerinde halkın samimi bir mesaj verdiğini ve parti olarak bu mesajı doğru okuduklarını bildirdi.

23.10.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, 7 Haziran seçimlerinde halkın samimi bir mesaj verdiğini ve parti olarak bu mesajı doğru okuduklarını bildirdi.

Sümer, Finike Belediyesi Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve partililerle seçim çalışmaları kapsamında, Finike ilçesinde bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu.

AK Parti'nin emeklinin yanında olduğunu vurgulayan Sümer, yüzde 15'ten yüzde 10'a indirilen ve Bağkur esnafının aylıklarından kesilen primi tamamen kaldıracaklarını vurguladı.

İşçi ve Bağkur emeklilerine yıllık ilave bin 200 lira vereceklerini anlatan Sümer, ayrıca emeklilerin 250 lira taksitle ev sahibi olabileceğini vurguladı.

Asgari ücretle çalışan vatandaşlara yönelik projelerin de olduğunu belirten Sümer, şunları kaydetti:

" Asgari Ücret Tespit Komisyonu, aralık ayında toplanacak. Biz burada hükümet olarak asgari ücretin bin 300 lira olması için teklifte bulunacağız. Zaten işçi sendikaları da asgari ücretin bu miktarlarda artmasını istiyor. İktidara geldiğimiz günden bu yana asgari ücretlerde enflasyon üzerinde zam yaptık, yapmaya da devam edeceğiz."

Sümer, 7 Haziran seçimlerinde halkın verdiği mesajı aldıklarını vurgulayarak, "7 Haziran seçimlerinde halkımız bize samimi bir mesaj verdi. Bizim AK Parti olarak bu mesajları doğru okuduğumuzu ve doğru anladığımızı düşünüyorum. Yaklaşık bir ay önce yayınladığımız seçim beyannamemizin içeriği bunun en büyük kanıtı" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement