"Geniş Aile: Yapıştır!"Da, Masum Ama Tehlikeli Bir Güzel - Son Dakika
Güncel

"Geniş Aile: Yapıştır!"Da, Masum Ama Tehlikeli Bir Güzel

En az bir arkeoloji öğrencisi kadar kazıdan, haritadan, tarihi eserden anlayan, geçimini tarihi eser kaçakçılarının saha elemanı olarak sağlayan, masum ama tehlikeli bir güzel ve define avında, birbirinden komik dört adam...

14.10.2015 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

" Geniş Aile: Yapıştır!" filminde Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz'la birlikte rol alan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin; "Çağla" karakteriyle, kahkaha dolu bu macerada efsane dörtlünün başlarına türlü türlü belalar açıyor.

"Güneşi Beklerken", "Adını Feriha Koydum" gibi dizilerdeki rolleriyle tanınan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin; yeni sinema filmi "Geniş Aile: Yapıştır!"da tarihi eser kaçakçılarıyla birlikte çalışan "Çağla" karakterini canlandırıyor. Tanrısevsin'in pek masum görünen karakteri, Define peşinde koştukları macerayla gülmekten kırıp geçiren dörtlü Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz'ın başına beklenmedik dertler açıyor.

Problemli olan ailesinden uzakta yaşayan Çağla (Yağmur Tanrısevsin), geçimini sağlamak için birkaç tarihi eser kaçakçısı ile tanışıp onların saha işlerini yapmaya başlamıştır. Genellikle define işlerinin peşinde erkekler koştuğu için Çağla'nın işleri kolay yürür, erkekler oltasına çabuk düşerler. Kendisinden hoşlanıldığını anlayan Çağla, hedefteki defineye göre karşısındakine doz doz karşılık verir, ama alacağını aldıktan sonra ardına bile bakmadan yürür gider. Fakat bu defa Cevahir (Ufuk Özkan) ile karşılaşan Çağla, onun ilgisine nasıl karşılık vereceğini bilemez, ondan çok etkilenir ve bu yüzden de arkasını dönüp gidemez.

Yapımcılığını, "Vay Arkadaş", "Galip Derviş", "İçimdeki Ses", "Guruldayan Kalpler" gibi projelere imza atan Barakuda Film'in üstlendiği "Geniş Aile: Yapıştır!" sinemalarda!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Geniş Aile: Yapıştır!'Da, Masum Ama Tehlikeli Bir Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement