George Martin Katliam Planlıyor - Son Dakika
Güncel

George Martin Katliam Planlıyor

George Martin Katliam Planlıyor

Ülkemizde de "Taht Oyunları" adıyla yayınlanan dizinin romanının yazarı George Martin dizi fanlarını yine üzecek

28.08.2014 21:14  Güncelleme: 12:19

Okuyucularının büyük bir merakla beklediği "Buz ve Ateşin Şarkısı" romanının 6. kitabı "Kış Rüzgarları"nın yazarı George R.R. Martin, epik roman serisinin fanlarını üzecek açıklamalar yaptı.

Londra'da meslektaşı olan fantazi roman yazarı Robin Hobb ile birlikte katıldığı yuvarlak masa etkinliğinde bombayı patlatan Martin, gelecek kitaplarda bazı karakterleri daha öldürmeyi planladığını açıkladı.

"Kitaplarımda önce herkes bir arada iken sonrasında kendi yollarına giderler böylelikle hikayeyi detaylandırıyorum, kitaplarımı bu şekilde kurguluyorum. Şimdi ise hikayelerin başlangıcına doğru geri geldiğimizde favori karakterlerin de zaman zaman yollarının kesişip bir arada olmaları bana onları öldürebilme esnekliği sağlıyor diye açıklıyor Martin.

Epik fantezi serisinin hayranları yalvarsa da, yeni kitapları okumamakla tehdit etse de George Martin yine bildiğini okuyacağa benziyor. Yazar kitap fanlarına hatırlatmada bulunarak "Serinin merak uyandıracak dehşet, karmaşa ve nice ölümlere gebe olduğunu belirtti.

"İyi eğitimli düzeyli bir aileyi de yazabilirdim. Ned Stark King's Landing'e gelir, kontrolü tamamen ele alır, tüm sorunları çözer. Bu sizce heyecanlı olur muydu? diyor son olarak George Martin.

Haberler.com/Adil Yıldız

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel George Martin Katliam Planlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement