Gercüş'te 'Kadına Şiddette Erkeğin Bilinçlendirilmesi' Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Gercüş'te 'Kadına Şiddette Erkeğin Bilinçlendirilmesi' Etkinliği

Gercüş\'te \'Kadına Şiddette Erkeğin Bilinçlendirilmesi\' Etkinliği

Batman'ın Gercüş ilçesinde Batman Gönüllüleri Derneği 'Kadına şiddette erkeğin bilinçlendirilmesi' isimli etkinlik düzenledi.

25.02.2015 12:47  Güncelleme: 12:53

Batman'ın Gercüş ilçesinde Batman Gönüllüleri Derneği tarafından 'Kadına şiddette erkeğin bilinçlendirilmesi' isimli etkinlik düzenlendi.

Erkeklerin çoğunlukta olduğu etkinlik Gercüş Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlendi. Açış konuşmasını yapan Batman Gönüllüleri Derneği Başkanı Şükran Doğu, kadın haklarının korunması kadına yönelik her türlü şiddettin ve ayrımcılığın ortadan kaldırılması için Batman ve ilçelerinde gerekli bilinçlendirmeyi sağlama, kadınlara yönelik her türlü şiddet ve ayrımcılığı ortadan kaldırmanın ana hedefleri olduğunu söyledi. Bu tür sosyal konuları tartışmaya Batman ve ilçelerinde devam edeceklerini belirten Doğu, katkılarından dolayı Gercüş Kaymakamlığı'na, Gercüş Belediye Başkanlığı'na ve katılımcılara teşekkür etti.

Son günlerde kadına şiddet ve kadın cinayetleri ile ilgili Batman Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde görevli sosyal çalışmacı Aydın Bavli kadın hakları ve kadına şiddet ile ilgili katılımcıları bilinçlendirdi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gercüş'te 'Kadına Şiddette Erkeğin Bilinçlendirilmesi' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement