Bilecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdüründen Yenipazar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bilecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdüründen Yenipazar'a Ziyaret

Bilecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdüründen Yenipazar\'a Ziyaret

Bilecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Bilecik'in Yenipazar ilçesini ziyaret etti.

04.09.2014 11:42  Güncelleme: 11:49

Bilecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Bilecik'in Yenipazar ilçesini ziyaret etti.

Yapılan ziyarette İlçe Müdürlüğünün faaliyet ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi alan İl Müdürü Yıldız, kurumda çalışan personel ile tanışıp bir süre sohbet etti. İlçenin tarımsal sorunları ve çözüm önerilerine yönelik görüş alışverişinde bulundu. Yıldız, çalışmalarından dolayı İlçe Müdürlüğü personeline teşekkür ederek kurumdan ayrıldı.

Öte yandan; Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında 2014 yılında makine ekipman almaya hak kazanan Yenipazar ilçesinden 18 çiftçinin makine ekipmanları dağıtımı yapıldı. Makine ekipman dağıtımı sırasında konuşma yapan Yıldız, devletin verdiği hibe desteği ile alınan bu makine ekipmanlarının çiftçilere hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Yıldız, "Zor şartlarda ve bedenen çalışan çiftçilerin işlerini bir nebze de olsa kolaylaştırmasını, bu makine ekipmanları tarımsal üretimde en iyi şekilde kullanarak üretim maliyetlerini düşürmede ve rekabet şartlarına uymada kendilerine katkı sağlamasını ve daha kaliteli ve bol mahsul elde etmelerini istiyoruz" dedi.

Makine ekipman dağıtımı sonrasında Yenipazar Kaymakamı Mehmet Kılıç ve Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden'i makamında ziyaret eden Yıldız, yapılan ziyaretlerin ardından Yenipazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ve süt toplama merkezini gezerek ilçe ziyaretini tamamladı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdüründen Yenipazar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement