Gıda, Tarım ve Hayvancılık Malkara İlçe Müdürlüğü Yeni Binasına Taşındı - Son Dakika
Yerel

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Malkara İlçe Müdürlüğü Yeni Binasına Taşındı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Malkara İlçe Müdürlüğü Yeni Binasına Taşındı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Gazibey Mahallesi Kurtuluş Caddesi’ndeki yeni hizmet binasına taşındı.

17.03.2015 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Gazibey Mahallesi Kurtuluş Caddesi'ndeki yeni hizmet binasına taşındı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Cengizhan Erbaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yeni binamız için yoğun mesai harcayan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Sayın Zekeriya Sarıkoca'ya teşekkürü bir borç biliriz. Ayrıca bize desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Mahmut Halal'a, İlçe Müdürlüğü personeline ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim" dedi.

Yeni binaya geçmelerinden dolayı mutluluğunu dile getiren Erbaş, "İlçe Müdürlüğü olarak, uzun yıllar hizmet verdiğimiz hizmet binasında çalışmanın, gerek personel açısından, gerekse çiftçilerimize hizmet noktasında çeşitli zorluklarla karşılaşıldığını biliyorduk. Kurum olarak burada üreticilerimize daha rahat bir ortamda etkin ve verimli bir şekilde hizmet vereceğiz. Yeni hizmet binamıza taşınıp bundan böyle çiftçilerimize yeni yerimizde hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizin ekonomik kalkınmasının tarım ve hayvancılığa bağlı olduğu bilinciyle çiftçilerimize zamanında ve hızlı hizmet sunulacaktır" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gıda, Tarım ve Hayvancılık Malkara İlçe Müdürlüğü Yeni Binasına Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement