Giresun Belediyesi'nin Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Giresun Belediyesi'nin Çalışmaları

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "Keşap Durağı Meydan ve Otopark" projesine bugün itibarıyla start verdiklerini söyledi.

20.07.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu,  "Keşap Durağı Meydan ve Otopark" projesine bugün itibarıyla start verdiklerini söyledi.

Aksu, yaptığı açıklamada, belediyenin 2015 yılı içerisinde planladığı en önemli projelerden birinin de Keşap durağı bölgesinin yeniden düzenlenmesi olduğunu belirtti.

Projenin tamamlanmasıyla şehir merkezine ayrı bir vizyon kazandırılmasını hedeflediklerini kaydeden Aksu, "2 yıl önce Atatürk Meydanı'nı yeniden düzenleyerek hizmete açtık. Buranın devamı olan Keşap durağında da çalışmalara bugün başladık. Meydanda görünen araçlar ve duraklar bir kat aşağıya alınacak. Kazancılar yokuşunun eğimi düşürülerek daha rahat bir ulaşım sağlanacak. Üst çıkışa kavşak yapılacak" dedi.

Kentlerin meydanlarla anıldığına işaret eden Aksu, "Bu projenin de maliyetinni 7 milyon lirayı bulması bekleniyor. Şehirler meydanlarıyla anılır. Keşap durağı olarak bilinen bu alanın düzenlenmesi ile Giresun yeni bir meydana, yeni bir vizyona kavuşacak" diye konuştu.

Aksu, projenin 9 ayda tamamlanmasını hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun Belediyesi'nin Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement